Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong City – NPL Victoria

34
Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong City - NPL Victoria

Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong City: duminica dimineata, de la ora Romaniei 08:00, Port Melbourne Sharks intalneste Dandenong City. Este un meci din ultima etapa a sezonului regulat, respectiv runda a 26-a din NPL Victoria.

Port Melbourne Sharks

Infrangerea a fost cel mai des rezultat pe care Port Melbourne Sharks l-a inregistrat. Din 25 de meciuri pe care le-a jucat, 10 au fost pierdute, iar in alte opt randuri s-a bucurat de succes. Totusi, este una dintre putinele echipe din afara locurilor de playoff, dar care au golaveraj negativ. Jocul este in ton cu lipsa de motivatie, dar chiar si asa, in ultimele patru runde nu a castigat, dar de trei ori a remizat.

In runda anterioara, Port Melbourne Sharks a evoluat tot pe terenul propriu. A intalnit cu echipa buna a NPL Victoria, dar pana la urma scorul final a fost 1-1. De altfel, acasa a dat un randament mai bun, este locul unde a pierdut o singura data in ultimele noua asemenea jocuri.

Dandenong City

Mai bine clasata decat cealalta echipa din oras, Dandenong City se afla pe locul 8, cu 32 de puncte. Cu toate acestea, are -6 in dreptul golaverajului, fiind una dintre cele care dau putine goluri. In ultimele doua etape a jucat impecabil, drept pentru care si-a ridicat moralul, castigand ambele confruntari. A reusit sa dispuna cu 3-2 de Bentleigh si 3-1 de Kingston City, doua echipe din sfere diferite.

Spectacolul este cel care a fost omniprezent in ultimele cinci etape ale lui Dandenong City. In toate aceste dueluri s-au dat cel putin trei goluri, dar ambele echipe au reusit sa inscrie. Si golaverajul este relativ aproapiat, are 39 de goluri inscrise, cat si alte 45 primite.

Un singur joc direct au avut cele doua formatii si acela s-a terminat la egalitate, 1-1. Este un deznodamant pe care as miza si in momentul de fata, avand in vedere situatia actuala. Nu mai au pentru ce sa lupte, fiind ultima etapa. Dar totusi, cum meciurile oaspetilor au fost mereu presarate cu goluri, de cele mai multe ori din partea ambelor echipe, pronosticul e in consecinta.

Ponturi fotbal Port Melbourne Sharks vs Dandenong City: ambele marcheaza, cota 1.50 la Betfair