Ponturi fotbal Polonia vs Letonia – Preliminarii EURO 2020

160
Ponturi fotbal Polonia vs Letonia

Ponturi fotbal Polonia vs Letonia este un meci cu o favorita certa, si anume echipa gazda, care se va disputa la Varsovia, pe Stadionul National, avand primul fluier programat la ora 21:45.

◘ Polonia a evoluat mult in ultimii ani, avand la dispozitie un lot indeajuns de puternic astfel incat sa isi permita sa viseze la performante importante. Nationala poloneza a impresionat la europeanul din 2016, ajungand pana in sferturi, astfel ca la mondialul din urma cu un an, asteptarile erau mari, multa lume vazand-o ca o potentiala surpriza, insa a dezamagit, terminand ultima intr-o grupa cu Senegal, Japonia si Columbia, parasind turnul devreme. De asemenea, reprezentativa pregatita de Jerzy Brzęczek a clacat si in Liga Natiunilor, ce-i drept, picand intr-o grupa grea, cu Italia si Portugalia, terminand pe ultima pozitie, coborand in divizia secunda. Polonezii se pot mandri insa cu faptul ca au inceput in forta in preliminariile europeanului din 2020, invingand-o pe Austria, principala rivala a grupei, castigand cu 0-1 in deplasare.

◘ Letonia este departe de nationala ce obtinea calificarea la EURO 2004, in momentul de fata avand la dispozitie un lot slab, astfel ca nu isi permite sa spere la calificarea la un turneu final. La ultimele preliminarii, letonii au terminat pe penultima pozitie intr-o grupa cu Andorra, Insulele Feroe, Ungaria, Elvetia si Portugalia, in zece jocuri adunand doar sapte puncte. In aceasta campanie de calificare, nationala lui Slaviša Stojanovič a inceput cu stangul, pierzand cu 3-1 in deplasarea din Macedonia. Odata cu acest esec, oaspetii au legat cel de-al noualea meci consecutiv fara victorie.

Polonia este o nationala cu mari pretentii, principala favorita la castigarea grupei, asa ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa demonstreze ca are un mare plus de valoare si sa obtina victoria fara emotii, de aceea mizam pe faptul ca va intra in avantaj la cabine.

• Ponturi fotbal Polonia vs Letonia: gazdele conduc la pauza -> cota 1.40