Ponturi fotbal Plymouth vs Bradford City – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Plymouth vs Bradford City: sambata, 23/11/2019, de la ora 17:00, in runda a 19-a din League Two, se joaca Plymouth vs Bradford City.

Plymouth

Usor favorita si cu o cota in scadere, Plymouth trebuie sa joace la acelasi nivel precum in ultimele doua dueluri. Acelea au fost dueluri in care s-a impus cu 1-0, in disputele cu Bolton Wanders, in Cupa Angliei, ca si cu Forest Green. Cel mai recent meci l-a castigat in fata unei echipe care se afla atunci pe primul loc si cu atat mai mult ca evolua in deplasare.

Cu toate acestea, Plymouth ocupa locul 11, cu 26 de puncte. Intre ea si ultimul loc care aduce participarea in play-off sunt acum doua lungimi. Se pot recupera daca reuseste sa tina capul sus si in acest duel de sambata. O sa fie greu, avand in vedere adversarul pe care il are in fata.

Bradford City

Pe locul al treilea, Bradford City are 30 de puncte acumulate, cu trei mai putine decat Swindon, actualul lider. In runda anterioara a reusit sa se impuna cu 2-0, acasa, in disputa cu Exeter. Acel joc a fost unul cu de toate, doua goluri venite inca din prima repriza, cat si trei eliminari. Una i-a apartinut lui Cooke, CAM-ul acesteia.

De asemenea, pare determinata sa fie 100% focusata pe meciurile din League Two. S-a vazut asta si in urma ultimelor zece zile, cand a fost invinsa in EFL Trophy si Cupa Angliei.  Totodata, joaca si in deplasare, iar lucrul asta trebuie sa o motiveze. Postura respectiva nu a venit cu rezultate bune, avand 11 puncte din 21 maxim posibile.

In sezonul trecut am avut doua meciuri care s-au terminat la egalitate. Cand s-a jucat cu Plymouth in rolul de gazda a fost un meci spectaculos, 3-3 fiind atunci scorul. De astfel, totusi cred ca echipa gazda asa cum s-a prezentat ea poate sa termine fara sa fie invinsa. Cu atat mai mult cand vine dupa un meci bun si tot in fata unei echipe din preajma podiumului.

Ponturi fotbal Plymouth vs Bradford City: 1X pauza – 1X final, cota 1.60 la Betano