Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti – Liga 2

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti – Liga 2
Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti – Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti – Liga 2

Vineri, 6 noiembrie 2020, de la ora 19:00, pe Ilie Oana din Ploiesti are loc „Primvs Derby”, un meci in care se vor infrunta Petrolul si Rapid. Este primul meci al etapei cu numarul 11 din Liga a 2-a.

Petrolul Ploiesti

Gazarii nu se mandresc deloc cu parcursul pe care il au pana acum. Ei se afla pe locul 9, cu 14 puncte, la sapte puncte distanta de U Craiova 1948, echipa care este pe prima pozitie. Chiar s-au duelat cele doua echipe, oltenii reusind sa se impuna cu 1-0 chiar pe Ilie Oana. Insa, cel mai recent joc dateaza din urma cu o saptamana, atunci cand Petrolul a evoluat tot acasa si nu a reusit sa obtina mai mult de un egal in fata Slatinei. 1-1 a fost scorul, Buhaescu marcand primul gol al meciului si cel care s-a dovedit singurul al echipei ploiestene.

La capitolul defensiva sta foarte bine, are una dintre cele mai solide aparari cu opt goluri primite. De doua ori mai multe au reusit sa inscrie, ceea ce ii plaseaza pe podium cand vine vorba despre cele mai ofensive formatii.

Rapid Bucuresti

Giulestenii au un buget mai mic fata de cel din sezonul anterior, dar obiectivul ramane acelasi. Isi doresc promovarea, dar situatia actuala trebuie sa se schimbe radical daca vor sa mai aiba sanse. Echipa se afla pe locul 12, cu 13 puncte, la patru lungimi de play-off. Dar e drept, are doua meciuri mai putine in comparatie cu alte formatii.

De astfel, situatia echipei este una dezastruoasa, drept dovada cele  trei infrangeri din ultimele patru runde. Echipa a fost ridiculizata in cel mai recent duel, atunci cand a pierdut cu 0-3 in fata echipei din Mioveni. Evolutia echipei nu merge deloc spre bine, a ost eliminata si din Cupa Romaniei dupa o confruntare cu Progresul Spartac, echipa dintr-o liga inferioara.

In sezonul anterior s-au intalnit in doua randuri, dar in acele jocuri echilibrul a fost la cote inalte. 1-0 pentru Rapid si 0-0 in retur, acestea au fost rezultatele. Desi vorbim despre un nou campionat situatia lor are de suferit si ma astept ca acest lucru sa influenteze spectacolul din teren. In conditiile astea va recomand sa fiti precauti, eventual puteti juca meciul la live. Desi Petrolul este usor favorita, isi doreste sa nu mai piarda un meci si ar putea evolua timid.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Rapid Bucuresti: sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet