Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Dacia Unirea Braila – Liga 2

161
Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Dacia Unirea Braila

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Dacia Unirea Braila: sambata este zi de meci in Liga a 2-a, de la ora 11:00, pe “Ilie Oana”, se joaca Petrolul vs Dacia Uniera Braila. Este o confruntare din etapa cu numarul 34 din Liga a 2-a.

Sursa foto: fcpetrolul.ro

Prahovenii spera la locul de baraj

Situtia Petrolului este compromisa, dar inca nu in totalitate. Echipa se afla pe locul 4, cu 65 de puncte, cu patru lungimi mai putine decat echipa de pe locul al treilea, Universitatea Cluj. Pare sa fie o echipa a extremelor, asa se poate explica parcursul din ultima luna. Are trei infrangeri si doua victorii in tot acest timp, toate meciurile aducand cel putin trei modificari de scor.

In etapa trecuta s-a reusit cea mai categorica victorie din mandatul lui Gheorghe Multescu. A fost 3-0 pe terenul celor de la Farul Constanta. Meciul s-a transat repede, Puscas si Saim ducand echipa prahoveana in avantaj dupa nici zece minute de joc. Florin Borta a inchis tabela datorita unei reusite venite in minutul 89.

Brailenii sunt aproape de desfiintare

Sunt multe echipe in fotbalul romanesc care stau la mila autoritatilor locale. Una dintre ele este Dacia Unirea Braila, care evolueaza cu un buget minim si rezultatele sunt pe masura. Cea mai slaba echipa din Liga 2, este pe cale sa inregistreze un record, respectiv sa primeasca 100 de goluri. In prezent este pe ultimul loc, cu 19 puncte, de doua ori mai putine decat primul loc neutru.

In etapa trecuta, echipa antrenata de Florentin Petre a clacat din nou.  A fost 0-2 in disputa contra celor de la FC Arges. Acest joc a insemnat cea de-a treia infrangere consecutiva si a 22-a din aceasta stagiune. Asa cum bine am precizat anterior, Dacia Unirea Braila are cea mai slaba aparare, cu 95 de goluri incasate.

Este momentul ca Petrolul Ploiesti sa isi verse frustrarile si acum este momentul sa o faca. Cu alte cuvinte, diferenta mare de valoare ma astept sa isi spuna cuvantul. “Lupii galbeni” sunt adeptii jocurilor spectaculoase, astfel ca trebuie sa ne asteptam la un meci controlat in totalitate. As lua in considerare inca un scor record, poate cu mai multe goluri decat meciul din tur, acel 3-2 pentru Petrolul.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Dacia Unirea Braila: peste 4.5 goluri, cota 1.80 la Unibet