Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Aerostar Bacau – Liga 2

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Aerostar Bacau – Liga 2
Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Aerostar Bacau – Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Aerostar Bacau – Liga 2

Luni, de la ora 19:30, CNAF Mogosoaia gazduieste infruntarea dintre Petrolul si Aerostar Bacau. Meciul face parte din etapa cu numarul 12 din Liga a 2-a.

Petrolul Ploiesti

„Clubul este pregatit pentru sustinerea meciurilor planificate pentru perioada urmatoare, desi 6 membri au fost depistati pozitivi cu Sars-Cov22. Echipa este determinata sajoace pana la capat si sa isi atinga obiectivul de a promova”, este vestea data de clubul Petrolul conform site-ului oficial.

Echipa a continuat sa joace fotbal si dupa cele doua meciuri mai putin reusite din finalul lunii octombrie. Astfel, la singura partida pe care gazarii au avut-o in aceasta luna s-au impus cu 2-0 in fata Rapidului. Meciul a avut loc tot in rol de gazda, locul unde Petrolul nu s-a simtit tocmai confortabil.

Oricum, echipa prahoveana a reusit sa adune 17 puncte si in acest moment ocupa locul 6. Este suficient cat sa prinda play-off-ul. Este la egalitate de puncte cu alte patru echipe, dar dintre toate acestea are cel mai bun golaveraj. A inscris de 18 ori, dar apararea si-a facut datorita si cu 8 goluri incasate este una dintre cele mai sigure defensive.

Aerostar Bacau

Inca de la promovare se stia despre Aerostaru Bacau ca nu dispune de un buget necesar sa se lupte la play-off. Astfel, nu ii ramane decat sa incerce sa joace mai bine decat a facut-o pana acum si astfel, la finalul sezonului sa scape de retrogradare. Lucrul acesta pare imposibil in momentul actual, cel putin nu dupa cum a evoluat in cele zece meciuri deja disputate.

Nou-promovata, Aerostar ocupa penultimul loc, cu 4 puncte si este la egalitate cu Pandurii Tg Jiu, lanterna rosie. In runda anterioara a reusit totusi sa produca una dintre surprizele etapei .A dat peste cap calculele caselor de pariuri. Formatia bacauana a plecat neinvinsa de pe terenul liderului, dupa ce meciul contra Craiovei s-a terminat 0-0.

Este lesne de inteles cum de Petrolul este favorita Unibet, agentia care ii ofera cota 1.25 pentru un nou eventual succes. Cele doua s-au  mai intalnit si in urma cu doua sezoane, iar atunci gazarii s-au impu cu 7-0 la general, castigand atat in tur, cat si in retur. Aceeasi diferenta de valoare ramane si in ciuda a ceea ce au facut bacauanii la Craiova, acum va fi mult mai greu. Cred eu, Petrolul va lua cu asalt poarta adversa inca de la pauza, atunci cand ma astept sa o vad in avantaj.

Ponturi fotbal Petrolul Ploiesti vs Aerostar Bacau: 1 pauza / 1 final, cota 1.83 la Unibet