Ponturi fotbal Penafiel vs Ferreira – Cupa Ligii Portugaliei

ponturi portugalia

Duminica 13.10.2019, de la ora 18:00, se va desfasura partida Penafiel vs Ferreira, din cadrul etapei a 2-a a grupelor Cupei Ligii Portugaliei.

Avem fata in fata doua echipe inconstante

Penafiel

Gazdele se afla pe pozitia a 8-a a clasamentului din LigaPro, in acest moment. Acestia au 9 puncte adunate in 6 etape si la cum evolueaza lucrurile, sansele lor la promovare sunt destul de mici. Penafiel e o echipa inconstanta in evolutii, acestia alternand victoriile cu infrangerile. Acum 3 etape, gazdele au cedat la Chaves cu scorul de 2-1. Mai apoi, echipa s-a impus cu acelasi scor, in fata celor de la Mafra. Runda trecuta, Penafiel a fost invinsa din nou, bineinteles cu acelasi scor de 2-1, de aceasta data la Nacional. In Cupa Portugaliei, Penafiel a reusit sa treaca destul de greu de Mortagua, dupa un meci in deplasare. Gazdele au debutat cu stangul in Cupa Ligii, in urma unui esec cu Braga.

Ferreira evolueaza foarte slab pe teren strain

Ferreira

Oaspetii evolueaza in primul esalon fotbalistic al Portugaliei insa nu o fac destul de bine. Cei de la Ferreira se afla pe penultima pozitie a clasamentului, cu doar 4 puncte adunate pana in acest moment. Acum 5 runde, Ferreira reusea o remiza la Boavista, iar acum 2 etape au triumfat pe teren propriu, 2-1 cu Aves. Runda trecuta, Ferreira a fost invinsa de catre Guimaraes in deplasare, cu scorul de 1-0. Imediat dupa acel esec, oaspetii au remizat cu Maritimo in Cupa Ligii Portugaliei, 1-1 pe teren propriu. Ferreira nu a castigat niciun meci oficial in deplasare, in acest sezon competitional.

Avem fata in fata doua echipe modeste, din primele doua ligi ale Portugaliei. Ambele evolueaza modest si nu impresioneaza cu nimic pana in acest moment. Ferreira e foarte slaba pe teren strain, iar de la ei nu ma astept la mare lucru azi. De partea cealalta, Penafiel nu a mai castigat pe teren propriu cu adversara de astazi, din Noiembrie 1998. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Penafiel vs Ferreira

sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet