Ponturi fotbal PAOK vs Krasnodar – Play-Off Champions League

ponturi champions league

Miercuri 30 Septembrie 2020, de la ora 22:00, se va desfasura partida PAOK vs Krasnodar, din cadrul play-off-ului UEFA Champions League.

PAOK

PAOK a pierdut mansa tur din Rusia, cu scorul de 2-1. Grecii incepeau bine, iar in minutul 7 beneficiau de un penalty. Pelkas a ratat atunci, insa tot el a deschis scorul in minutul 32. Cu 6 minute inainte de pauza, Krasnodar a egalat dupa o lovitura de pedeapsa, transformata de Claesson. Dupa pauza, “verzii” au insistat si au gasit golul victoriei in minutul 70, prin Remy Cabella. Dupa aceasta infrangere, pentru eleni a urmat o remiza alba in campionat – 0-0 la Volos.

A fost al doilea rezultat de egalitate consecutiv pe plan intern, dupa un 1-1 pe teren propriu cu Atromitos. In turul 3 preliminar UEFA Champions League, PAOK a trecut de Benfica cu scorul de 2-1. Gazdele nu se pot baza astazi pe brazilienii Augusto, Matos & Rodrigo, toti 3 fiind accidentati.

Krasnodar

Krasnodar trece prin moemnte foarte bune. Echipa este aproape de o calificare istorica in grupele UEFA Champions League. De asemenea, in campionat oaspetii sunt la 5 puncte distanta de liderul Zenit. Etapa trecuta, “verzii” au remizat la Sochi cu scorul de 1-1. A fost a 5-a partida la rand in campionat fara esec. Suedezul Berg si francezul Cabella sunt cei mai in forma jucatori pentru Krasnodar. Acestia au contribuit impreuna la 9 din cele 18 goluri inscrise de echipa in campionat.

Stotsky si da Silva Ferreira reprezinta incertitudinile din lotul oaspetilor. Acestia au unele probleme medicale si cel mai probabil nu se vor deplasa la Thessaloniki.

Este o partida interesanta, in care ambele formatii vor lupta pentru calificare. PAOK stie ca inca are sanse, iar acel gol marcat in deplasare le permite grecilor sa viseze. De partea cealalta, Krasnodar nu vrea sa scape printre degete aceasta sansa imensa care s-a ivit. Recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza“, la o cota de 1.80 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal PAOK vs Krasnodar

ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Unibet