Ponturi fotbal Panama vs Mexic – CONCACAF Nations League

ponturi fotbal

Sambata 16 Noiembrie, de la ora 04:00 (ora Romaniei), va avea loc infruntarea Panama vs Mexic, din cadrul CONCACAF Nations League.

Sanse minime pentru gazde

  • Panama

Panama a reusit sa stranga doar 3 puncte in primele 3 partide din Nations League, iar sansele echipei la primul loc sunt infime. Acestia incepusera cu dreptul si fanii incepeau deja sa viseze, dupa un 4-1 categoric in deplasarea din Bermuda. O runda mai tarziu acestia au primit vizita nationalei din Bermuda si ceea ce se anunta o misiune facila s-a transformat intr-un cosmar. Acestia au pierdut surprinzator in fata propriilor spectatori, cu scorul de 0-2. Sansele gazdelor la play-off s-au risipit in ultima etapa, atunci cand s-au deplasat in Mexic. Acolo, acestia au pierdut fara drept de apel, scor 3-1.

Dupa cum era de asteptat, mexicanii domina aceasta grupa

  • Mexic

6 puncte, 8 goluri inscrise si doar 2 incasate au mexicanii dupa primele 2 etape. Astazi acestia isi pot securiza prima pozitie, intr-o deplasare care in mod normal este usoara. In prima runda, oaspetii au facut instructie cu modesta Bermuda, 5-1 in deplasare. O etapa mai tarziu, Mexic a invins-o si pe Panama, in victoria de care aminteam anterior.  Cu jucatori precum Lozano, Herrera sau Lainez in lot, e greu de crezut ca oaspetii pot pierde puncte in aceasta deplasare. Moralul mexicanilor este excelent, dupa ce in aceasta vara au pus mana pe Gold Cup, in urma unei finale castigate chiar pe terenul celor din Statele Unite ale Americii.

Panama nu a mai castigat din 2013 o partida oficiala cu Mexic si e putin probabil sa o faca astazi. Totusi, ma astept sa ii vad intrand pe teren cu curaj si atacand, deoarece alta sansa nu au. De partea cealalta, Mexic trebuie sa isi confirme statutul de mare favorita, fiind fara indoiala cea mai valoroasa nationala din America de Nord. Mai voi baza pe goluri de aceasta data si cred ca vom vedea spectacol, la fel ca in tur. Recomand pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.25.

Ponturi fotbal Panama vs Mexic

peste 2.5 goluri, cota 2.25 la Betano