Ponturi fotbal Paderborn vs Dusseldorf – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Paderborn vs Dusseldorf: sambata, de la ora 16:30, Paderborn va juca in compania celor de la Dusseldorf, in runda cu numarul 9 din Bundesliga.

Paderborn

In afara victoriei din primul tur al Cupei Germaniei, Paderborn a fost spectactatoare in cele mai multe meciuri. Asa se face ca este singura fara victorie din cadrul Bundesligii si evident, este pe ultimul loc. Are un singur punct acumulat si mai mult decat atat, o defensiva foarte slaba. Este cea mai slaba echipa pe faza de aparare, cu 22 de goluri primite.

Putea sa faca lucrul acesta in etapa trecuta, atunci cand s-au intalnit echipele care au promovat. Insa, disputa cu FC Koln s-a incheiat 0-3, aratand cat este de modesta. Pe de alta parte, este ceva normal sa vedem goluri in partidele ei,

  • Echipa probabila: Zingerle – Dräger, Kilian, Schonlau, Collins – Pröger, Vasiliadis, Gjasula, Cauly – Mamba, Michel

Dusseldorf

In sfarsit, asa ar putea spune fanii lui Dusseldorf dupa victoria din etapa trecuta. Fortuna a pus atunci inca trei puncte in dreptul ei, asta dupa 1-0 cu Mainz. S-a inscris in minutul 82, iar singurul gol al meciului a venit din partea lui Hennings. Era si un moment propice, ea evolua cu un om in plus, dupa ce un adversar a luat rosu din prima repriza.

Fortuna Dusseldorf se afla pe locul 13 in momentul de fata, cu 7 puncte, unul mai mult decat penultima clasata. Batalia pentru un loc in zona rosie este stranga, cinci echipe sunt despartite de un singur punct. Dintre toate, ea este formatia cu cele mai multe goluri inscrise.

  • Echipa probabila: Steffen – Ayhan, Hoffmann, Adams – Zimmer, Zimmermann, Bodzek, Gießelmann – Karaman, Hennings (c), Kownacki

Asa cum Paderborn s-a prezentat pana in momentul de fata, ma astept sa vad un meci in care oaspetii sa inscrie. De asemenea, inclin sa cred ca din nou o sa avem trei reusite, asa cum sa intamplat in disputele lui Paderborn. Sapte din cele opt etape jucate de ea au strans cel putin trei reusite. De asemenea, este de luat in calcul ca ambele sa isi aduca contributia lucrul acesta.

Ponturi fotbal Paderborn vs Dusseldorf: ambele marcheaza & peste 2.5 goluri, cota 1.55 la Betano