Ponturi fotbal Olympiakos vs Steaua Rosie Belgrad – UEFA Champions League

ponturi champions league

Olympiakos vs Steaua Rosie Belgrad. Cele doua formatii se lupta pentru primavara Europa League, Miercuri 11 Decembrie, incepand cu ora 22:00.

Grecii trebuie sa se impuna

Olympiakos

Este meci de totul sau nimic pentru Olympiakos. Cu Tottenham si Bayern Munchen deja calificate in optimile UEFA Champions League, elenii si sarbii isi joaca locul 3 in grupa astazi. In prezent, Olympiakos este pe ultima pozitie a grupei B, cu 1 punct acumulat. Acesta a venit in urma unei remize pe teren propriu, 2-2 cu cei de la Tottenham. Doua lungimi este distanta dintre cele doua formatii, fapt pentru care elenii se pot califica doar in cazul unei victorii. In turul de la Belgrad, Olympiakos a pierdut categoric, scor 3-1. In weekend, grecii s-au deplasat la Panetolikos, pentru un duel de campionat. Acolo, acestia au castigat cu scorul de 3-0. L. Christodoulopoulos, Fortounis, Koutris si Lovera nu vor putea evolua, din pricina unor accidentari.

Rezista sarbii astazi?

Steaua Rosie Belgrad

O remiza le este necesara oaspetilor pentru a prinde un loc in saisprezecimile Europa League. Acestia insa vor fi supusi unei presiuni imense din tribune, pentru ca Olympiakos e o echipa ce pierde greu pe teren propriu. Doar Bayern a reusit in acest sezon competitional sa castige aici, cu scorul de 3-2. In campionat, lucrurile stau foarte bine pentru oaspeti. Steaua Rosie ocupa prima pozitie a clasamentului, avand un avans de 10 puncte fata de Vojvodina. Omul cheie al echipei este F.B. Mohamed, cu 9 goluri inscrise. Sarbul B. Jovicic nu va efectua deplasarea in Grecia, acesta avand unele probleme de ordin medical.

E un meci de totul sau nimic, iar Olympiakos pleaca cu prima sansa. Grecii beneficiaza de avantajul terenului propriu, fapt pentru care ar trebui sa domine duelul. Steaua Rosie e o formatie cu experienta insa, iar in ultimii ani echipa a fost o prezenta constanta in europa. Sarbii cu siguranta isi vor juca sansele si vor ataca, pentru ca nu pot juca la 0-0. Ma astept sa vad spectacol in teren, fapt pentru care voi opta pentru goluri.

Ponturi fotbal Olympiakos vs Steaua Rosie Belgrad

ambele echipe marcheaza, cota 1.93 la Unibet