Ponturi fotbal Nottingham vs West Brom – Championship

Ponturi fotbal Nottingham vs West Brom – Championship

Ponturi fotbal Nottingham vs West Brom: sambata, 3 august 2019, de la ora 19:30, ora Roamaniei, se joaca Nottingham vs West Brom. Meciul face parte din programul primei etape a noului sezon de Championship.

Nottingham Forest

Costel Pantilimon a fost titular in editia trecuta de campionat, dar se pare ca si-a pierdut postul. Romanul nu este 100% refacut si poate din acest motiv Muric este anuntat titlular de site-urile de specialitate. Pe de alta parte Arjianet Muric este adus imprumut de la Manchester City, el a fost imprumutat pentru un an.

Singurul lucru care s-a schimbat cu adevarat a fost antrenorul. De la 1 iulie, Sabri Lamouchi este antrenorul “padurarilor”. Francezul, in varsta de 47 de ani l-a inlocuit pe Martin O’Neill, tehnician care a incheiat pe locul 9 in sezonul anterior. Lotul ramane aproape acelasi, un singur jucator a fost vandut de Forrest si acela nu era titular.

  • Echipa probabila: Muric – Ribeiro, Milosevic, Worrall, Robinson – Silva, Watson, Semedo – Lolley, Grabban, Adomah

West Brom

Ceva mai scumpa ca valoare fata de rivala ei, West Brom a facut cateva mutari in perioada aceasta de mercato. Cel putin pana in acest moment, trei jucatori au fost vanduti de clubul de pe “The Hawthorn”. AU plecat Salomon Rondon, Craig Dawson si Jay Rodriguez, toti pentru suma de 30 de milioane de euro. In replica, conducerea clubului i-a adus pe Darnell Furlong, Romaine Sawyeras, Semy Ajayi si Kenneth Zohore. Ultimul a costat cel mai mult, noua milioane de euro a platit clubul pentru el.

Desi si-a pierdut oameni importanti din atac si golgheteri ai sezonului trecut, WBA ramane contracandidata la promovare. Calitate exista, s-a vazut si in editia anteriora, cand a ajuns in semifinalele play-off-ului.

  • Echipa probabila: Johnstone – Furlong, Bartley, Ajayi, Gibbs – Sawyers, Harper, Krovinovic – Burke, Zohore, Phillips

Ambele sunt echpe cu un stil de joc deschis, indreptat spre faza ofensiva. Cel mai bun exemplu stau rezultatele directe din editia anterioara, cand au remizat atat in tur, cat si in retur. 1-1 si 2-2 au fost scorurile meciurilor acelea, de fiecare data Nottingham fiind cea care a deschis scorul. Mergand in aceeasi directie, ma astept sa nu refuze jocul nici in aceasta prima runda. Pana la finalul partidei sa avem cel putin cate o reusita din partea ambelor echipe.

Ponturi fotbal Nottingham vs West Brom: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano