Ponturi fotbal Nottingham vs Hull – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Nottingham vs Hull: miercuri seara, 23/10/2019, de la 21:45, pe City Ground se va disputa Nottingham Forest vs Hull City, duel al rundei cu numarul 13.

Nottingham Forest

Padurarii inca mai au de pus la punct unele lucruri si cred ca abia apoi isi vor putea permite sa joace la un nivel ridicat. Pana atunci, desi se afla pe locul 4, cu 22 de puncte, este o problema temporara. Ea se afla la trei lungimi de West Brom, liderul la zi. Puteau sa fie pe picior de egalitate, dat in runda anterioara a pierdut cu 0-1 in meciul cu Wigan.

Un plus important este ca urmeaza sa joace in fata propriilor suporteri. Randamentul oferit de Nottingham in asemenea dueluri a fost unul bun, reusind sa obtina trei victorii, un rezultat de egalitate, cat si o infrangere. Insa, esecul suferit de ea a venit tocmai in fata lui WBA, echipa care este liderul campionatului.

  • Echipa probabila: Samba – Cash, Figueroa, Worrall, Robinson – Watson, Silva – Lolley, Carvalho, Ameobi – Grabban

Hull City

Tigrii dau o lupta total diferita, ei sunt in lupta pentru a se indeparta tot mai mult de zona rosie. Pana acum au patru lungimi avans, ceea ce inseamna ca vor juca cu presiunea rezultatului. Cu toate acestea vorbim despre o formatie care in ultimele doua dueluri a fost mereu depasita de adversari.  N-a fost deloc o perioada reusita pentru defensiva, avand in vedere ca a luat sase goluri in cele doua dispute.

0-3 in meciurile cu Huddersfield si 2-3 contra lui QPR, acestea sunt infrangerile suferite de ea in luna octombrie. Faptul ca urmeaza sa evolueze in deplasare, este clar ca are o problema. In cinci meciuri pe care le-a avut in cele cinci asemenea dispute, a reusit o singura victorie.

  • Echipa probabila: Long – Lichaj, Burke, Tafazolli, Elder – Bowen, Stewart, Irvine, Grosicki – Toral – Magennis

Asa cum au evoluat in ultima etapa este probabil sa fie mai atenta in aparare. Daca este si asa, cred ca Nottingham o sa puna mult accentul pe aparare. Despre Hull City nu pot spune asta pentru ca are probleme destul de mari in aparare si rareori scapa fara sa primeasca gol.

Ponturi fotbal Nottingham vs Hull: 1X pauza – 1X final, cota 1.47 la Betano