Ponturi fotbal Norwich vs Wolves – Premier League

ponturi anglia

Sambata 21 Decembrie, incepand cu ora 17:00, se va desfasura infruntarea Norwich vs Wolves, din cadrul etapei a 18-a a primei ligi engleze.

Premier League, Anglia
21 decembrie 2019
Norwich City17:00Wolverhampton Wanderers
Canarii sunt aproape de ultima pozitie 

NORWICH

Norwich trece prin momente foarte dificile, iar echipa are o sansa destul de mare de a ajunge din nou in Championship. Daca in prima parte a sezonului acestui au avut sporadic evolutii foarte bune, in ultima vreme nu se mai leaga nimic. Gazdele au doar 12 puncte adunate in 17 runde si sunt la 3 puncte distanta de ultimul loc, ocupat in prezent de Watford. Acum 2 runde, canarii pierdeau pentru a 11-a oara in acest sezon ,dupa un 1-2 cu Sheffield Utd. Mai apoi, Norwich a remizat in deplasarea de la Leicester, cu scorul de 1-1. Pentru duelul de astazi, antrenorul gazdelor nu se poate baza pe accidentatii J. Drmic si T. Klose.

Oaspetii se lupta pentru un loc european

WOLVES

W. Boly si M. Gibbs White nu vor efectua aceasta deplasare, din motive medicale. Fara cei doi, Wolves incearca sa se apropie de locul 5, pe care o regasim pe Tottenham inaintea acestei runde. Oaspetii ocupa pozitia a 8-a a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate. Acestia au traversat o perioada foarte buna, care s-a incheiat etapa precedenta. Atunci, “lupii” au fost invinsi de catre Tottenham pe teren propriu, cu scorul de 1-2. Lucrurile nu stau prea bine pentru Wolves in deplasare, in actuala stagiune de Premier League. Acestia au reusit doar doua victorii in 8 runde, in fata celor de la Manchester City si Bournemouth.

Ambele echipe au astazi nevoie de victorie si ma astept sa le vad atacand. Norwich isi doreste victoria in lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce oaspetii incearca sa ajunga pe o pozitie europeana. Wolves ne-a obisnuit cu meciurile frumoase, iar pe plan ofensiv echipa arata chiar foarte bine. In aceste conditii nu voi oferi un solist, pentru a evita surprizele. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.80 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Norwich vs Wolves

peste 2.5 goluri, cota 1.80 la Unibet