Ponturi fotbal Norwich vs Sheffield Utd – Premier League

ponturi anglia

Norwich vs Sheffield Utd. Cele doua formatii se vor duela Duminica 8 Decembrie, de la ora 16:00, in runda a 16-a a Premier League.

Canarii nu reusesc sa isi gaseasca ritmul

Norwich

Norwich a avut doar cateva episoade sporadice in care a impresionat. Acestia reuseau sa o invinga pe Manchester City si pe Everton acum 3 runde, insa in rest mai nimic. Dupa victoria cu Everton, “canarii” au remizat pe teren propriu cu Arsenal, scor 2-2. Etapa trecuta, gazdele au pierdut pentru a 10-a oara in acest sezon, dupa un 2-1 in deplasarea de al Southampton. Echipa nu sta prea bine pe faza ofensiva, cu doar 16 goluri inscrise in 15 etape. Echipa sta practic intr-un singur jucator, pentru ca 8 din aceste 16 goluri au fost marcate de finlandezul T. Pukki.

Pentru duelul de astaz, antrenorul gazdelor are 3 indisponibilitati, toate din motive medicale. Este vorba de scotianul G. Hanley si elvetienii J. Drmic & T. Klose.

Oaspetii se afla intr-o continua scadere de forma

Sheffield Utd

Sheffield a fost o buna perioada de timp prezenta in primele 5-6 echipe, insa in ultima vreme echipa nu mai leaga rezultatele. Oaspetii castigau ultima oara acum 5 runde, intr-un 3-0 pe teren propriu cu Burnley. Mai apoi, Sheffield a remizat cu Tottenham (scor 1-1), Manchester United (scor 3-3) si Wolves (scor 1-1). Etapa precedenta a adus si o infrangere pentru echipa, 0-1 pe teren propriu cu Newcastle. In deplasare, oaspetii nu au pierdut niciun duel de campionat pana acum, avand o victorie si 6 remize. Antrenorul oaspetilor nu are niciun absent important pentru duelul din aceasta dupa-amiaza si va putea trimite in teren cel mai bun 11.

Este un duel de la care nu am prea multe asteptari. In primul rand, Norwich si Sheffield Utd sunt modeste pe faza ofensiva, cu 16 respectiv 17 goluri inscrise in 15 runde. De altfel, ambele vin dupa o infrangere, iar moralul este scazut in cele doua tabere. In aceste conditii, voi recomanda pronosticul “sub 2.5 goluri”. Unibet ne ofera o cota de 1.98 pentru aceasta alegere, cea mai mare in acest moment.

Ponturi fotbal Norwich vs Sheffield Utd

sub 2.5 goluri, cota 1.98 la Unibet