Ponturi fotbal Newport vs Mansfield – League Two

155
Ponturi fotbal Newport vs Mansfield

Ponturi fotbal Newport vs Mansfield: joi seara, de la ora 21:45, in turul semifinalelor playoff-ului League Two se joaca Newport vs Mansfield, pe terenul “Newport Stadium”.

Sursa foto: mansfieldtown.net

Newport a incheiat sezonul en fanfare

Motivata de dorinta de a prinde locul de playoff, Newport a incheiat sezonul regulat cu zece etape consecutive fara esec. In chiar ultima runda a obtinut punctul de care avea foarte mare nevoie pentru a termina pe locul 7. In urma unui joc mai mult de vacanta, a remizat la 1 contra celor de la Morecambe, Jamille Matt marcand golul meciului acela.

De asemenea, Newport County este o echipa care a stat mult mai bine cand a evoluat pe terenul propriu. Acolo nu a mai pierdut de sapte infruntari, timp in care a luat un singur gol. In tot acest interval s-au obtinut cinci victorii si alte doua remize albe, cu Swindon si Tranmere.

  • Echipa probabila: Day – Poole, Demetriou, O’Brien – Willmott, Dolan, Sheehan, Bennett, Butler – Amond, Matt

Mansfield are prima sansa la calificare

Sezonul regulat a fost incheiat lamentabil de Mansfield, cu trei infrangeri consecutive. Ultima a fost si cea mai dureroasa pentru ca a echivalaat cu ratatea promovarii directe. A evoluat pe terenul lui Milton Keynes Dons, intr-un duel care s-a terminat 0-1. Dezamagitor pentru ea a fost si lipsa unul gol inscris, pentru ca este recunoscuta ca o marcatoare constanta. De asemenea, a dat cel putin un gol in opt din ultimele noua infruntari.

Astfel, calificarea lui Mansfield in acest playoff a venit dupa ce a terminat pe locul 4 in clasament, cu 76 de puncte. Au fost trei lungimi intre ea si echipa de pe locul al treilea, MK Dons, aceeasi diferenta fiind si intre ea si Bury, ocupanta locului secund.

  • Echipa probabila: Logan – Sweeney, Pearce, Turner – Jones, Grant, Mellis, Bishop, Benning – Hamilton, Walker

In sezonul regulat, Newport s-a impus cu 1-0 cand a evoluat pe terenul propriu. Avand in vedere ca sunt echipe care se apara bine, probabil ca spectacolul o sa fie lasat la o parte. rezultatul este important, astfel ca echilibrul este cuvantul de ordine intr-un tur al playoff-ului. Asa cum s-a intamplat si in luna februarie, tot pe “Newport Stadium”, astept un joc cu cel mult doua goluri.

Ponturi fotbal Newport vs Mansfield: sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet