Ponturi fotbal Newport vs Grimsby – Cupa Angliei

ponturi fotbal

Newport vs Grimsby. Cele doua formatii se vor duela Miercuri 20 Noiembrie, de la ora 21:45, in prima runda a Cupei Angliei.

  • Ultima victorie a gazdelor le-a ridicat moralul jucatorilor?
Newport

Gazdele ajunsesera la 4 meciuri consecutive fara victorie si echipa era intr-un impas. Acestia s-au deplasat insa saptamana trecuta la Cheltenham, pentru un duel din Checkatrade Trophy. Acolo, Newport a reusit sa se impuna cu un scor incredibil: 7-2!! In League Two, lucrurile nu stau prea bine pentru gazde. Echipa se afla pe pozitia a 9-a a clasamentului si e fara victorie de 4 etape incoace. Pe teren propriu, gazdele au castigat doar una din ultimele 4 partide, dupa un 2-1 cu Scunthorpe in campionat.

  • Duel echilibrat in prima mansa
Grimsby

Cele doua formatii s-au duelat in 9 Noiembrie, atunci cand rezultatul final a fost unul de egalitate: scor 1-1. Grimsby a deschis scorul in minutul 43, dupa golul marcat de L. Waterfall. In repriza secunda, Newport a reusit sa echilibreze raportul de forte si a punctat in minutul 80. Golul egalizator i-a apartinut lui P. Amond, acesta punctand de la punctul cu var. Grimsby evolueaza si ea in liga a 4-a a Angliei, insa acestia se afla sub adversarii lor de astazi. Oaspetii au doar 19 puncte acumulate si in prezent sunt la doar 6 lungimi distanta de retrogradare.

Avem fata in fata doua echipe modeste, ce evolueaza in esaloanele inferioare ale Angliei. Acestea nu reprezinta mai nimic in fotbalul englez si nu au luat des contact cu fotbalul din primele ligi. Niciuna nu impresioneaza in aceasta toamna, singurul lucru remarcabil fiind victoria gazdelor cu Cheltenham. Miza e una importanta, un loc in runda a 2-a a Cupei Angliei, o competitie ce trezeste interes in intreaga tara. Ma astept sa le vad pe ambele motivate, in incercarea de a obtine calificarea. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”. Am studiat putin piata, iar Betano ne ofera cea mai buna cota in momentul actual – 2.00.

Ponturi fotbal Newport vs Grimsby

ambele echipe marcheaza, cota 2.00 la Betano