Ponturi fotbal Newcastle vs Burnley – Premier League

ponturi anglia

Newcastle vs Burnley. Cele doua formatii se vor infrunta Sambata 3 Octombrie 2020, de la ora 22:00, in etapa a 4-a a primei ligi din Anglia.

Newcastle

Newcastle are parte de evolutii alternante in acest debut de sezon. Cotofenele au inceput bine, cu o victorie la West Ham, scor 2-0. Parcursul apoi nu a mai fost unul pozitiv, echipa reusind sa adune un singur punct in 2 etape. Mai intai, alb-negrii au pierdut cu Brighton pe St. James Park, scor 0-3. O etapa mai tarziu, Newcastle a remizat la Tottenham cu scorul de 1-1.

In schimb, gazdele de astazi tocmai ce s-au calificat in sferturile Cupei Ligii Angliei. Echipa a reusit sa o elimine pe Newport in deplasare. Dubravka, Dummett, Gayle, Longstaff si Ritchie nu se vor afla astazi in lot, din pricina accidentarilor.

Burnley

Burnley este una din cele mai modeste si limitate formatii din Premier League. Echipa adopta inca stilul pur britanic, uneori chiar rudimentar. Oaspetii se bazeaza pe dueluri fizice, insa fotbalul din Anglia a evoluat in ultimul deceniu. Astfel putem vedea de ce Burnley nu a reusit inca sa obtina vreun punct in primele 2 runde. Echipa a cedat in prima runda la Leicester, scor 4-2. A urmat un esec si pe teren propriu, 0-1 cu Southampton.

Mai mult decat atat, oaspetii au parasit si Cupa Ligii Angliei, in urma unui 0-3 categoric cu Manchester City. Cork, Gudmundsson, Mee si Rodriguez nu vor efectua deplasarea, toti 4 fiind la infirmerie.

Newcastle pleaca astazi evident cu prima sansa. Echipa a aratat mai bine in acest debut de sezon. Remiza cu Tottenham este de apreciat, iar calificarea in sferturile Cupei Ligii Angliei e de bun augur pentru cotofene. Mai mult decat atat, acestia vor beneficia si de avantajul terenului propriu. Burnley nu a aratat mai nimic in primele 2 runde si e putin probabil sa se trezeasca astazi. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cota de 2.50.

Ponturi fotbal Newcastle vs Burnley

1 solist, cota 2.50 la Betano