Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Toronto FC – MLS

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Toronto FC - MLS

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Toronto FC: duminica, de la ora 01:00, fotbalul din Amerita de Nrod prinde viata, fiind etapa de MLS. In aceasta runda, New York Red Bulls deschide portile “Red Bull Arena”, pentru jocul cu Toronto FC.

sursa foto: mlssoccer.com

New York Red Bulls

Desi se baga destul de multi bani la New York Red Bulls, echipa nu se poate lauda cu rezultat excelente. In ultimele trei runde a fost invinsa de doua ori, in unul dintre jocuri chiar de catre Toronto FC, dar s-a jucat in Canada. De asemenea, in urma cu o saptamana, aceasta a fost facuta knock down acasa, de catre Columbus Crew. A fost 2-3, la finalul unei partide in care a condus cu 1-0 si a fost 2-2.

“Taurii” se afla pe locul al cincilea in Conferinta de Est, cu 34 de puncte. Sunt doua lungimi avans pe care le au fata de prima echipa din afara zonei de play-off. Atacul pare sa fie principala arma, insa, defensiva a facut multe greseli, drept urmare, are +5 in dreptul golaverajului.

  • Echipa probabila: Robles – Murillo, Long, Parker, Tarek – Davis, Rzatkowski – Etienne, Gamarra, Royer – White

Toronto FC

Intotdeauna am sustinut ca Toronto FC este o echipa cu real potentia. Poate pentru ca am ramas in minte cu echipe pe care o avea in urma cu patru ani, poate pentru ca este un brand. Cert este ca vine dornica sa castige, obiectivul ei fiind calificarea in play-off. Are nevoie sa joace foarte bine in ultima parte a campionatului, pentru ca ocupa locul 8. Are 32 de puncte, cu unul mai putin fata de Revs, echipa clasata imediat deasupra ei.

Moralul echipei este unul foarte bun, in ultimele patru runde a castigat de trei ori. Au fost meciuri in care a dat cel putin un gol, iar in acele victorii de fiecare data a dat cel putin doua goluri. La fel a fost cazul si in disputa pe care aceasta a avut-o cu Cincinnati. In urma cu o saptamana, Toronto FC a trecut cu 2-1 de cea mai slaba echipa din Est.

  • Echipa probabila: Westberg – Laryea, Gonzalez, Moor, Morrow – Bradley, Delgado – DeLeon, Pozuelo, Shaffelburg – Altidore

Deja adversare in acest sezon, Red Bulls are de luat o revansa, dupa esecul suferit in urma cu doua saptamani. In afara de rolul pe care le vor avea cele doua echipe nu se schimba nimic. Asa cum s-a intamplat si atunci, cred ca defensive vor juca un rol exponential, pentru ca gresesc mult. Drept urmare, un pariu cu cel putin o reusita de fiecare parte sta in picioare si are o cota acceptabila.

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Toronto FC: ambele marcheaza, cota 1.47 la Betano