Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Montreal Impact – MLS

101
Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Montreal Impact

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Montreal Impact: joi dimineata, de la ora 03:00, ora Romaniei, pe “Red Bull Arena: se disputa New York Red Bulls vs Montreal Impact.

New York vine dupa o victorie

“Taurii” au rapus rivala Los Angeles Galaxy, iar in etapa trecuta a fost 3-2 pentru ei. Meciul s-a jucat tot cu New York in postura de echipa gazda. Astfel, s-a ajuns la doua victorii consecutive, meciuri care o aduc pe locul 8, cu 11 puncte. Este o lungime intre ea si echipa de pe locul 7, ultimul de playoff, Orlando City, dar are un meci mai putin.

De asemenea, New York City a disputat pana acum cinci meciuri pe terenul propriu. A fost un parcurs interesant, trei dintre acele dueluri au fost victorii si in alte doua randuri a fost invinsa. Totusi, sta bine din punct de vedere defensiv, ea avand si un sistem cu cinci fundasi. Are a doua cea mai buna defensiva din Conferinta de Est, cu unsprezece goluri primite.

  • Echipa probabila: Robles – Lade, Tarek, Parker, Long, Lawrence – Muyl, Rzatkowski, Davis, Royer – White

Montreal ramane pe podium

Impact este echipa care se afla pe locul al treilea in Conferinta de Est, cu 17 puncte. Sunt trei lungimi intre ea si echipele care impart prima pozitie, DC United si Philadelphia Union.  Avea ocazia si ea sa aiba acelasi punctaj ca cele doua, insa in runda anterioara din nou a pierdut. De asemenea, Montreal Impact este o echipa atipica, pentru ca are golaveraj negativ, -4.

In etapa trecuta, aceasta a evoluat acasa, unde a cedat cu 0-2 in fata lui New York City. A fost un duel in care jocul un a functionat absolut deloc. In decursul intalnirii, atacul celor de la Montreal a fost absent, drept pentru care 0 a fost numarul de suturi trimise pe spatiul portii adverse.

  • Echipa probabila: Bush – Sagna, Diallo, Raitala, Lovitz – Taider, Piette, Azira – Okwonkwo, Urruti, Novillo

Ultimele lor patru intalniri directe au fost meciuri in care echipa gazda s-a impus mereu. Astfel, New York Red Bull e normal sa fie favorita, cu atat mai mult cand vine dupa doua victorii interesante. Totusi, as exclude varianta spectacolului, avand in vedere ca Red Bulls joaca cu o formula inedita, punand mare pret pe defensiva.

Ponturi fotbal New York Red Bull vs Montreal Impact: gazdele castiga, cota 1.74 la Unibet