Ponturi fotbal Neftci Baku vs Galatasaray – Preliminarii Europa League

ponturi europa league

Joi 17.09.2020, de la ora 19:00, se va desfasura partida Neftci Baku vs Galatasaray, din cadrul turului 2 preliminar Europa League.

Neftci Baku

Neftci Baku provine din Azerbaijan, acolo unde campionatul tocmai ce a inceput. In prima runda, alb-negrii au invins-o pe Sabail pe teren propriu, cu scorul de 2-1. In runda secunda insa, gazdele au clacat pe teren propriu. Neftci a fost invinsa cu scorul de 0-2 de catre Sumqaiyt si astfel a ramas cu doar 3 puncte in primele 2 runde.

Gazdele au inceput evident inca din primul tur preliminar Europa League, provenind dintr-o tara fara coeficient european. Trupa din Baku a eliminat-o pe Skhupi in propriul fief, scor 2-1.

Galatasaray

Galatasaray este la prima aparitie in Europa in sezonul actual, echipa nefiind nevoita sa evolueze in turul 1. In schimb, turcii si-au inceput deja parcursul in Super Lig, pe data de 12 Septembrie. Galata s-a impus cu scorul de 3-1 si a rezolvat partida inca din prima repriza. Falcao a izbutit o dubla, iar Klinic a completat tabela din pasa columbianului.

Lotul oaspetilor este unul valoros, mult peste nivelul celor de la Neftci Baku. Belhanda, Falcao, Feghouli sau Marcao sunt jucatori ce ar putea decide oricand infruntarea.

Nu cred ca se pune problema echipei calificare in turul 3 preliminar Europa League. Galatasaray are toate atuurile de partea sa. Echipa a evoluat in grupele UEFA Champions League stagiunea precedenta si nu concepe sa nu ajunga in Europa League de aceasta data. Pana atunci, trebuie sa treaca de micuta formatie din Azerbaijan. Voi merge pe experienta si valoarea celor de la Galatasaray. Recomand pronosticul “2 solist“, pentru care Unibet ne ofera o cota de 1.48.

Ponturi fotbal Neftci Baku vs Galatasaray

2 solist, cota 1.48 la Unibet