Ponturi fotbal Nantes vs Monaco – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Nantes vs Monaco: vineri seara, de la ora 21:45, pe „Stade de la Baujoire”, Nantes o înfruntă pe Monaco. Meciul deschide balul în etapa cu numărul 11 din Ligue 1.

Nantes

După trei victorii identice consencutive, Nantes și-a găsit nașul. Nu a fost un adversar de prim rang, dar conjunctura a fost în defavoarea ei. Astfel, a luat bătaie cu 1-0 de la Metz, singurul gol al meciului venind în minutul 86 al acelei întâlniri. Trecuseră aproximativ 25 de minute de când juca în 10 oameni, pentru că Wague a luat roșu direct.

Chiar și în aceste condiții, Nantes începe etapa cu numărul 11 din poziția a doua, cu 19 puncte. Sunt două lungimi între ea și Reims, echipa de pe locul al treilea. Totodată, singurul adversar care este în fața ei este deja cel obișnuit. PSG conduce Ligue 1, cu cinci puncte peste „canari”.

Monaco

Moral foarte bun pentru monegasci, care au reușit în runda trecută să câștige din nou în Ligue 1. A fost cea de-a treia victorie din ultimele patru etape. Mai mult decat atât, toate aceste au venit cu ea în rol de echipă gazdă. Cu o săptămână în urmă a trecut cu 3-2 de Rennes.

Datorită și acelui succes a reușit să urce până pe locul 14 în acest moment. Are 12 puncte, cu două peste prima echipă aflată sub linia roșie. De asemenea,continuă să aibă și cea mai slabă apărare din Ligue 1, cu 21 de goluri primite. In schimb, contraatacă cu una dintre cele mai bune ofensive.

Este greu de anticipat cum se va termina Nantes vs Monaco, fiind un joc relativ echilibrat. Mai mult decât atât, Monaco este formația care s-a impus de patru ori în ultimele cinci dueluri directe. Acum nu mai am încredere în oaspeți, pentru că Nantes pe care propriu nu a luat gol și evident, nici nu a pierdut. Însă, toate duelurile ei de acasă s-au terminat cu cel mult un gol.

Ponturi fotbal Nantes vs Monaco: sub 2.5 goluri, cotă 1.80 la Betano