Ponturi fotbal Muntenegru vs Luxemburg – Nations League

UEFA Nations League 2020/21: favorite, cote la pariuri, program
UEFA Nations League 2020/21 - sursa agonasport

Marti 13.10.2020, incepand cu ora 21:45, se va desfasura infruntarea Muntenegru vs Luxemburg, din cadrul grupelor UEFA Nations League.

Muntenegru

Muntenegru domina aceasta grupa in momentul de fata, din care mai fac parte Luxemburg, Azerbaijan si Cipru. Gazdele au maximum de puncte dupa 3 etape si sunt fara gol primit. Parcursul muntenegrenilor a inceput cu un 2-0 pe terenul celor din Cipru. A urmat o noua victorie fara greseala in defensiva, 1-0 pe terenul adversarei de astazi.

Etapa precedenta, gazdele au invins-o si pe Azerbaijan, cu scorul de 2-0. Astfel vedem o schimbare in bine a formatiei ce avea rezultate dezastruoase in preliminariile EURO 2020. Anul trecut pe vremea asta, Muntenegru era umilita de Anglia cu scorul de 7-0 si invinsa de Kosovo in deplasare, scor 2-0.

Luxemburg

Luxemburg este o surpriza placuta, iar fotbalul din aceasta tara continua sa creasca. Oaspetii se afla pe locul 2 in grupa, cu 6 puncte acumulate. Singurul pas gresit pentru luxemburghezi a venit in esecul cu Muntenegru de care aminteam anterior. In schimb, acestia au trecut de Azerbaijan in deplasare, cu scorul de 2-1.

Pe 10 Octombrie, Luxemburg a primit vizita celor din Cipru. Acestia s-au impus cu scorul de 2-0 si acum spera la prima pozitie in grupa si la o promovare in Liga B. Ar fi cu adevarat o performanta istorica pentru o nationala atat de mica.

Casele de pariuri licentiate in Romania  ofera cote mari pentru victoria luxemburghezilor – aproape de 7.00! Este greu intr-adevar pentru oaspeti sa se impuna, insa cred ca vor face o figura frumoasa. Ma astept la o evolutie mai solida pe faza ofensiva decat in mansa tur. In aceste conditii voi evita solistii si voi merge pe reusite. Recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza“, pentru care Betano ne ofera o cota de 2.20 in momentul de fata.

Ponturi fotbal Muntenegru vs Luxemburg

ambele echipe marcheaza, cota 2.20 la Betano