Ponturi Fotbal – Munster – Unterhaching – 3. Liga – 23.03.2019

63

Sambata 23.03.2019, incepand cu ora 15:00, va avea loc duelul Munster – Unterhaching, din cadrul rundei a 30-a a ligii a 3-a din Germania.

Munster se claseaza in acest moment pe pozitia a 12-a a clasamentului din 3. Liga, cu cele 38 de puncte acumulate in 29 de partide de campionat. Armeanul R. Dadashov este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 7 ori pana in acest moment. Gazdele se afla pe o panta descendenta, cu 3 infrnageri consecutive suferite in campionat. Acestia au cedat cu 3-0 in fata celor de la Cottbus, 0-1 pe teren propriu cu Rostock si 2-0 pe terenul celor de la Wehen, etapa precedenta. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in campionat, in fata celor de la Rostock.

De partea cealalta, Unterhaching ocupa pozitia a 8-a a clasamentului ligii a 3-a din Germania, echipa reusind sa adune 40 de puncte dupa 29 de etape. Germanul S. Hain este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 13 goluri marcate pana acum. Oaspetii traverseaza si ei o perioada modesta, fiind fara victorie inregistrata in ultimele 4 partide de campionat. Dupa infrangerile cu 0-1 in fata celor de la Meppen si Munchen 1860, acestia au remizat cu 0-0 in fata celor de la Grossapach si tot 0-0 etapa precedenta, in fata celor de la Cottbus. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2013, incheiata cu scorul de 2-3.

Cele doua echipe au avut parte de un sezon asemanator pana in acest moment, fiind despartite de 2 puncte inaintea acestei runde. Acestea sunt inconstante in evolutii si e dificil de prezis o invingatoare. Fiind fara victorie in ultimele 3 respectiv 4 etape, ma astept ca moralul jucatorilor sa fie scazut si sa nu avem parte de o partida intensa si cu multe faze de poarta. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.75 oferita de cei de la Unibet.