Ponturi fotbal Moldova vs Albania – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Moldova vs Albania: luni seara, de la ora 21:45, are loc Moldova vs Albania, meci din runda cu numarul 8 a calificarilor pentru Euro 2020.

Republica Moldova

Moldova a fost parte a unui derby al outsiderele Grupei H. Aceasta a pierdut cu 0-1 disputa cu Andorra, drept pentru care cele doua au facut rocada in clasament. Astfel, selectionata moldoveneasca de fotbal a trecut pe ultimul loc, cu 3 puncte, la egalitate de puncte cu Andorra. De asemenea, dupa acel esec a devenit echipa cu cele mai multe goluri primite.

Faptul ca pleaca din nou cu sansa a doua este ceva normal. Selectionata de fotbal a Moldovei a produs rareori surpriza in meciurile oficiale. In ultimul an are trei victorii, dar toate in fata unor nationale dintre cele mai slabe din clsasamentul FIFA. Indiferent ca a jucat acasa sau in deplasare, le-a invins cu 1-0 pe Andorra si San Marino.

Albania

Ghinion teribil pentru Albania in cel mai recent meci din aceasta grupa. A pierdut cu 0-1 in Turcia, dar singurul gol al meciului a venit in prelungirile partidei. Desigur, era echipa care pleca cu sansa a doua, dar o remiza ii dadea mai multa incredere in ea. Se afla pe locul al patrulea din Grupa H, cu 9 puncte, avand trei lungimi mai putine decat Islanda, echipa din fata ei.

Matematic este scoasa din cursa pentru calificarea la Euro 2020, pentru ca sunt noua lungimi intre ea si echipele aflate pe primele doua locuri. A fost mereu cu un pas in spatele favoritelor cu atat mai mult in deplasare, unde a cedat in trei din cele patru infruntari.

Daca exista o echipa pe care Albania o poate bate lejer in aceasta grupa, atunci sigur Moldova este. Astept sa se intample asta si luni seara, intr-un meci in care frustrarea din meciul anterior sa se vada. Drept urmare, astept sa se intample lucrul acesta, cu toate ca ambele au fost matematic eliminate.

Ponturi fotbal Moldova vs Albania: oaspetii castiga, cota 1.80 la Unibet