Ponturi fotbal MOL Fehervar vs Reims – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal MOL Fehervar vs Reims – Europa League

Joi seara, de la ora 19:00, in Ungaria, pe MOL Arena Sosto, Fehervar va infrunta echipa franceza Reims, in turul III preliminar al Europa League.

MOL Fehervar

Este pusa in fata celui de-al 81-lea meci din cupele europene. MOL Fehervar nu are deloc o misiune usoara, urmeaza sa intalneasca o formatie din Ligue 1. De-a lungul istoriei a mai avut astfel de dueluri, dar s-a impus in trei din cele patru confruntari. Cea mai recenta a avut loc in editia 2017/18 de Europa League, cand termina 2-2 la general cu Bordeaux.

Echipa este in forma, a reusit in primele doua tururi sa joace un fotbal decent, in urma caruia a castigat. In primul tur a intalnit echipa irlandeza Bohemians pe care a invins-o la penalty-uri, iar cu o saptamana in urma a dipus cu 1-0 de Hibernians, o formatie din Malta.

Reims

Stade de Reims revine in Europa dupa o asteptare de 57 de ani. Echipa antrenata de experimentatul David Guion a reusit o singura victorie in acest inceput de sezon si ea a survenit in turul anterior al cupelor europene. A reusit sa loveasca cu 1-0 in Elvetia, pe terenul celor de la Servette Geneva. Kosovarul Valon Berisha a fost autorul singurului gol al acelui meci.

In campionat altele sunt calculele hartiei, dupa patru etape abia daca se lauda cu un punct acumulat si acela in prima etapa. 2-2 cu Monaco este singurul rezultat pozitiv obtinut in acest inceput de Ligue 1. Chiar la finalul saptamanii trecute a cedat cu 1-2, in deplasare, pe terenul celor de la Metz.

Fotbalul francez este net superior celui maghiar, dar MOL nu este doar o echipa oarecare, ci este in forma.  Spre deosebire de Reims, formatia gazda este neinvinsa in acest sezon si a inscris cel putin un gol de fiecare data. Faptul ca joaca acasa, are experienta necesara, sunt argumente care ma fac sa optez pentru cel putin un nou gol marcat in poarta lui Reims.

Ponturi fotbal MOL Fehervar vs Reims: gazdele marcheaza, cota 1.55 la Betano