Ponturi fotbal Millwall vs Luton – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Millwall vs Luton: miercuri, 1 ianuarie 2020, Millwall si Luton se vor duela in cadrul etapei cu numarul 26 din Championship.

Championship, Anglia
01 ianuarie 2020
Millwall14:45Luton Town

Millwall

Londonezii vin destul de motivati pe The Den, acolo unde si-au multumit fanii in runda anterioara. Cu doar cateva zile in urma, Millwall a invins-o cu 1-0 pe Brentford, intr-un duel avut tot pe teren propriu. Aiden O Brien a inscris unicul gol al acelui meci, al treilea pe care il reuseste in sezonul 2019/20.

Si cu toate astea, abia daca ocupa un loc de mijlocul clasamentului. Millwall este ocupanta treptei a 11-a, cu 37 de puncte. Tot atatea puncte are si Cardiff, care este in fata ei, dar are golaverajul o idee mai bun. Gratie reusitei din runda anterioara, formatia londoneza a ajuns la 31 de goluri inscrise, tot atatea cate a primit.

  • Echipa probabila: Bialkowski – Pearce, Cooper, Hutchinson – Romeo, Williams, Molumby, Wallace – O Brien, Bodvarsson, Wallace

Luton

Este una dintre cele mai slabe echipe care s-au aliniat la startul sezonului 2019/20 de Championship. Totodata, Luton este si o formatie care nu a investit foarte multi bani in transferuri si asta se vede. Ea ocupa penultimul loc, cu 21 de puncte si are de departe cea mai slaba defensiva.

In runda anterioara, statutul de echipa vizitatoare i-a venit de hac. Drept urmare, a pierdut cu 0-3 in confruntarea pe care a avut-o la Bristol, cu Bristol City.  A fost a cincea partida la rand pe care Luton a joaca in campionat si nu reuseste sa se impuna. Patru dintre aceste meciuri au fost infrangeri ale sale.

  • Echipa probabila: Sluga – Cranie, Bradley, Pearson, Bree – Mpanzu, Shinnie – Cornick, McManaman, LuaLua – Collins

E clar ca Millwall pleaca cu un plus in acest meci. Cred ca diferenta aceasta de atitudine a londonezilor o sa le aduca toate punctele. Ei au fost aproape de a se impune si in tur, cand au fost egalat pe final de meci si tabela a indicat atunci 1-1.

Ponturi fotbal Millwall vs Luton: gazdele castiga, cota 1,63 la Unibet