Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs SCM Resita – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs CSM Resita: miercuri, de la ora 14:00, Miercurea Ciuc joaca acasa, acolo unde primeste vizita lui CSM Resita. Este un duel al echipelor care au promovat.

Miercurea Ciuc

Favorita la casele de pariuri, victoria ciucanilor valoreaza 1.93 la agentia de pariuri online Unibet. Este un duel in care au nevoie de redresare, cu atat mai mult cand vin dupa o perioada nefasta, in care un gol a facut difernta. Astfel, Miercurea Ciuc a pierdut trei din ultimele patru dueluri avute in Liga 2, 0-1 fiind scorul de fiecare data.

In runda anterioara, aceasta nu a putut tine pasul cu Politehnica Timisoara, iar statutul de echipa oaspete si-a spus cuvantul. De asemenea, aceste trei infrangeri au venit cu ea in rolul de echipa vizitatoare. In schimb, un alt meci jucat acasa, cel mai recent, a fost succesul cu Turris Turnu Magurele. Echipa se afla pe locul 17, unul retrogradabil, avand 16 puncte.

CSM Resita

Colega de clasament cu adversara ei, CSM Resita are mult de tras daca vre sa spere la un rezultat pozitiv. Echipa a avut mult de tras in ultimele runde, dovada ca nu a mai castigat in campionat de aproape o luna. Cel mai recent succes obtinut de resiteni a venit pe 16 octombrie, intr-un meci jucat acasa, cu Gloria Buzau (2-1).

Pe locul 16, ea are tot atatea puncte, dar are ocazia sa treaca pe loc neutru. Intre ea si echipa din fata ei sunt acum doua lungimi. Putea sa reduca aceasta diferenta daca era ceva mai atenta in etapa trecuta. 1-1- a indicat tabela meciului cu Petrolul Ploiesti, confruntare care a avut loc in Valea Domanului.

Daca ceva nu merge la echipa gazda, acel lucru este ofensiva. Se inscriu prea putine goluri, de aici si lipsa rezultatelor, cat si constanta. E greu sa poata face pasul mai in fata daca nu-si pune lucrul acesta la punct. Cum ambele sunt sub linia rosie, eu vreau sa cred ca pentru ele o sa fie mai important sanu piarda. Drept urmare, pronosticul recomandat de mine merge in directia aceasta, a numarului de goluri inscrise in meci. Cred ca vor evolua pragmatic.

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs CSM Resita: sub 2.5 goluri, cota 1.73 la Unibet