Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs Pandurii – Liga 2

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs Pandurii – Liga 2
Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs Pandurii – Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs Pandurii – Liga 2

Miercuri, intr-o partida din runda cu numarul 10 din Liga 2, Miercurea Ciuc infrunta Pandurii Tg. Jiu, cu incepere de la ora 14:00. Este un joc ramas restant care ar fi trebuit sa se dispute la finalul lunii trecute.

Miercurea Ciuc

Evolutia echipei din Covasna a fost una buna si in ultimele doua runde a reusit sa scape neinvinsa. Dupa 1-0 la Buzau, cu Gloria, in runda anterioara a reusit sa termine din nou fara gol primit. Tot in deplasare, Csikszereda a remizat 0-0 cu Turris Turnu Magurele, meci in urma caruia antrenor adversarilor a fost demis.

Totodata, Liga 2 ramane singurul obiectiv real care a mai ramas pentru Miercurea Ciuc, desi ea este angrenata si in Cupa Romaniei. Cu toate acestea, nu stiu cat de interesata este de acel trofeu, cu atat mai mult cand ocupa abia locul 14 in campionat. Are 11 puncte, iar cu un eventual succes ar putea urca cel mult doua pozitii.

Pandurii Targu Jiu

Prestatia jucatorilor gorjeni a fost din nou una dezamagitoare. In etapa anterioara au pierdut cu 1-2 meciul de acasa, in compania formatiei Dunarea Calarasi. Dodoi a inscris pentru Pandurii, dar a facut-o prea tarziu pentru a putea sa mai faca ceva. Drept urmare, a pierdut noua din cele zece meciuri disputate pana acum, in editia 2020/21.

Evident, cu o prestatie atat de slaba nu avea cum sa fie mai sus in clasament. Pandurii ocupa ultimul loc, cu 3 puncte, avand si de departe cea mai slaba aparare.  Pana in momentul de fata a incasat 24 de goluri, de patru ori mai multe decat cele sase pe care le-a incasat.

In singura partida directa dintre cele doua echipe scorul a fost egal, 2-2. Altele sunt datele problemei in privinta echipelor, iar Miercurea Ciuc este pusa intr-o lumina mai buna. Desi gorjenii au inceput sa inscrie, nu cred ca apararea va avea un cuvant de spus si in consecinta e de asteptat sa piarda. O spun pentru ca a gresit mult in defensiva indiferent cu cine a jucat.

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs Pandurii: victorie Miercurea Ciuc, cota 1.45 la Unibet