Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs FC Arges – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs FC Arges: sambata, de la ora 11:00, la Miercurea Ciuc, echipa locala va juca impotriva lui FC Arges, in runda a 19-a.

Miercurea Ciuc

Aflata intr-o situtie delicata, Miercurea Ciuc ocupa locul 15, cu 20 de puncte, avand o lungime peste prima echipa care se afla sub linia de retrogradare. A reusit sa iasa de acolo dupa ce in ultimele doua runde a fentat esecul. Aceasta a castigat cu 1-0 duelul nou-promovatelor, cu CSM Resita, iar dupa aia a facut 1-1 cu ACS Viitorul Tg. Jiu.

Faptul ca nu este pe un loc deja retrogradabil se datoreaza chiar meciurilor de acasa. Miercurea Ciuc a reusit ca acolo sa fie amenintatoare si drept urmare, nu s-a intamplat sa piarda pana in acest moment. Are patru victorii si tot atatea rezultate de egalitate, dar si un numar dublu de goluri inscrise fata de cele primite.

FC Arges

Pitestenii isi doreau sa promoveze la sfarsitul acestui sezon si pentru asta trag tare. Se pare ca au intrat pe un trend ascendent, cu meciuri pozitive. Astfel, ultimele sapte confruntari care au avut loc in Liga a 2-a, au adus-o pe FC Arges in pozitia fericitei. A bifat patru rezultate de egalitate, unul dintre ele in cel mai recent joc, 1-1, cu Petrolul. Alte trei au fost victorii in care a dat cel putin doua goluri.

Desi evolueaza bine, se afla abia pe locul 7, cu 26 de puncte, la cinci de podium. Are ocazia sa reduca acest handicap, insa urmeaza sa joace in deplasare. Acolo nu s-a descurcat atat de bine, abia daca a luat opt puncte din 21 maxim posibile.

Cu toate ca este neinvinsa in meciurile de pe teren propriu, Miercurea Ciuc nu este favorita caselor de pariuri. De altfel, cotele sunt relativ echilibrate, dar eu cred ca meciul o sa fie unul inchis. Vremea s-a stricat, iar asta cred ca o sa influeze jocul, cu atat mai mult ca se joaca la Miercurea Ciuc. Chiar la ora meciului jucatorii ar putea sa fie un timp nefavorabil, chiar cu minus. Drept urmare, am sa merg pe un pronostic cu putine goluri, cel mult doua.

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc vs FC Arges: sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet