Ponturi fotbal Metz vs Reims – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Metz vs Reims; sambata, de la ora 21:00, Metz si Reims au meci direct, in runda cu numarul 14 din Ligue 1.

Metz

Eliminata din Cupa Ligii si cu o singura victorie in ultimele sapte meciuri oficiale, clar Metz nu traverseaza o perioada favorabila. In chiar runda anterioara a luat un punct pretios, avand in vedere ca a remizat jucand la Lille. Era un teren unde adversarii au putine sanse, dar a reusit sa se inchida bine.

De asemenea, ea se afla aproape de ultimele locuri. Ea se afla pe pozitia a 17-a, cu 13 puncte, avand doua lungimi mai multe decat ultima clasata. Este clar o echipa care joaca cu frica de un nou esec si lucrul acesta s-ar putea sa ii dauneze. Cu atat mai mult cand inscrie foarte putin.

Reims

Si ea cu rezultate mai putin satisfacatoare in precedentele runde, Reims sta mai bine in clasament. Se afla pe locul 8, cu 19 puncte, la trei lungimi in spatele lui Marseille, ocupanta pozitiei a doua. Totusi, ar fi putut sa stea mai bine, dar in ultimele trei etape nu a reusit sa joace fotbalul acela bun.

Drept urmare, in cele trei dueluri si-a pus in dreptul sau doua rezultate de egalitate si un esec. In cel mai recent meci a reusit sa smulga un punct din jocul cu Angers. Spun asta pentru ca adversarii au avut o ocazie buna de a inscrie. Pana la urma meciul s-a terminat cu Reims in efectiv complet si cu om in plus in ultimele 20 de minute.

Metz vs Reims este genul acela de joc in care orice este posibil. Cu atat mai mult cand au probleme in ultimele meciuri si lucrul acesta nu face decat sa joace cu presiune si frica de esec. Cred ca tocmai asta va face ca meciul sa fie unul anost, inchis, fara prea multe ocazii de gol. Cred ca si daca se vor inscrie goluri, sa fie cel mult doua.

Ponturi fotbal Metz vs Reims: sub 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano