Ponturi fotbal Metaloglobus vs Miercurea Ciuc – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Miercurea Ciuc: sambata, de la ora 11:00, Metaloglobus Bucuresti si Miercurea Ciuc vor juca in etapa a 21-a.

Metaloglobus Bucuresti

Desi in ultimele trei runde din campionat nu au castigat, bucurestenii au pus bete-n roate adversarilor din runda anterioara. Metaloglobus a remizat cu Petrolul Ploiesti, 0-0, un rezultat foarte bun daca tinem cont ca s-a prezentat in deplasare. Partea buna este ca rezultatele sunt bune pentru asteptarile pe care le are.

Metaloglobus Bucuresti ocupa locul 9, cu 28 de puncte. Lupta pentru promovare este stransa, intre ea si ultima echipa de pe podium sunt acum patru lungimi. Faptul ca se va juca pe teren propriu cantareste si mai mult in favoarea lor. In aceasta postura a reusit cinci victorii, trei rezultate de egalitate si doua infrangeri.

Miercurea Ciuc

Si Miercurea Ciuc este o echipa care acasa inca nu a cunoscut gustul amar al esecului. Dupa zece asemenea confruntari are patru victorii si sase rezultate de egalitate. In deplasare este cu totul diferita prestatia ei, avand sapte infrangeri din noua confruntari. De altfel, ea este si echipa cu cele mai putine goluri inscrise in aceste infruntari.

Totusi, forma de moment, nu este tocmai favorabila lor, in 15 meciuri au reusit sa obtina 22 de puncte. Sunt la o singura lungime distanta de zona rosie, dar au si un meci in plus fata de Concordia Chiajna. Mai mult decat atat, in runda anterioara, in duelul nou-promovatelor, a incheiat la egalitate cu Gloria Buzau, 1-1.

Cum ciucanii au probleme evidente in deplasare, Metaloglobus isi merita din plin cota de favorita pe care o au. Drept urmare, este de asteptat sa lase o impresie buna si lucrul acesta ma astept sa o faca si sambata. Ar fi si o revansa fata de ceea ce s-a intamplat in tur, atunci cand a pierdut cu 0-3 la Miercurea Ciuc.

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Miercurea Ciuc: gazdele castiga, cota 2.06 la Unibet