Ponturi fotbal Metaloglobus Bucuresti vs Universitatea Cluj –-Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Metaloglobus Bucuresti vs Universitatea Cluj –-Liga 2

Duminica, ora 12:00, la Bucuresti, echipa Pantelimonului va infrunta Sepcile rosii, in etapa cu numarul 5 din Liga a 2-a.

Metaloglobus Bucuresti

Desi a schimbat antrenorul inaintea sezonului, Metaloglobus functioneaza foarte bine si dupa principiile actualului tehnician. Echipa este neinvinsa, iar dupa trei partide se poate lauda cu doua rezultate de egalitate si o victorie. Succesul a venit in runda anterioara, atunci cand experimentatul Ovidiu Herea a inscris unicul gol al meciului.

Astfel, cu un meci sau chiar doua mai putine decat alte adversare, Metaloglobus Bucuresti se afla pe locul 14, cu 5 puncte. Insa, un eventual succes o poate duce aproape de podim, doar cinci puncte fiind intre ea si FC U Craiova (locul 3).

Universitatea Cluj

Echipa s-a despartit de Adi Falub din cauza jocului deloc spectaculos, dar abia in runda anterioara a venit a doua victorie stagionala. A dispus cu 3-1 de Unirea Slobozia, dupa un meci pe care l-a inceput de la 0-1. Ulterior, Gavra, Parvulescu si Filip au readus echipa in avantaj si i-au oferit cel de-al doilea succes stagional.

Dupa patru etape, Sepcile rosii se afla pe locul 10, cu 6 puncte, avand +1 in dreptul golaverajului. Faptul ca joaca in deplasare nu cred ca o sa conteze atat de mult. U are deja doua meciuri in aceasta postura, pe unul l-a pierdut si pe altul a reusit sa il castige. Partea buna fiind ca a inscris cel putin un gol in fiecare dintre patide.

Stiu doar ca Metaloglobus este o echipa care ataca si nu se da inapoi de la a juca spectaculos. Are doi oameni acolo, fratii Herea si lucrul acesta ma face sa sper ca se vor inscrie goluri. Universitatea a prins si ea gustul golului, cu atat mai mult in deplasare.  Drept urmare, ambele marcheaza este pronosticul pe care il voi juca si va recomand sa faceti si voi.

Ponturi fotbal Metaloglobus Bucuresti vs Universitatea Cluj: ambele marcheaza, cota 1.91 la Unibet