Ponturi fotbal Melbourne Victory vs Perth Glory – A-League

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Melbourne Victory vs Perth Glory: vineri dimineata, incepand cu ora 10:30, in runda a 8-a se vor confrunta Melbourne City si Perth Glory. Meciul dintre ele va deschide aceasta etapa.

Melbourne Victory

Timidul start de sezon de care are parte Melbourne Victori, o face sa fie in jumatatea inferioara a clasamentului. Are o singura victorie in decursul celor sapte meciuri jucate, drept pentru care se afla pe locul 10, penultimul, cu 5 puncte. Are cea mai slaba aparare si asta dupa ce in ultimele etape a fost invinsa.

IN cele mai recente doua intalniri din A-League, Melbourne Victory a evoluat in deplasare si lucrul acesta s-a simtit. Drept urmare, a pierdut cu 1-2 in fata detinatoarei en-titre a trofeului, cat si cu 1-3 in disputa cu Adelaide United. Revenirea ei pe teren propriu se face in conditii speciale, fiind inca fara victorie in meciurile acestea.

Perth Glory

Finalista sezonului anterior, Perth Glory a reusit pana acum sa aiba si ea un start timid. In sase meciuri disputate, a reusit sa castige o singura partida. O victorie, trei remize si doua infrangeri, acesta este bilantul pe care il are in acest start de sezon. Ea ocupa locul 7, cu 6 pucnte acumulate, cat si -2 in dreptul golaverajului.

IN runda anterioara, intr-o reeditare a finalei sezonului trecut, Perth Glory si-a aratat din nou limitele. Drept urmare, n-a contat faptul ca a evoluat pe teren propriu si a suferit un nou esec. A fost 1-3, intr-un duel in care Bruno Fornaroli a inscris unicul gol al echipei sale.

Precedentele doua intalniri directe i-au adus victoria lui Melbourne Victory. Una dintre ele a fost intr-un amical care a precedat startul sezonului. Cred ca acum este cu totul altceva, Perth Flory pare ca a intrat mai bine in joc. Totusi, problemele lor defensive ma fac sa merg cu gandul spre un pariu in care ambele marcheaza.

Ponturi fotbal Melbourne Victory vs Perth Glory: ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet