Ponturi fotbal Marseille vs Metz – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Marseille vs Metz – Ligue 1

Sambata este zi de fotbal in Ligue 1, iar ultima partida a zilei le aduce fata in fata pe Olympique Marseille si Metz. Jocul va incepe la ora 22:00, pe Stade Velodrome.

Marseille

Olmypique Marseille pleaca favorita conform cotelor afisate de catre agentiile de pariuri. Insa, parca jocul ei a inceput sa sufere si in ultimele doua runde a obtinut un singur punct. A fost invinsa cu 2-0 de catre Saint Etienne, la finalul unei confruntari disputate acasa. La finalul saptmanii trecute a evoluat tot pe terenul propriu, dar meciul cu Lille s-a incheiat cu 1-1.

Dupa patru etape, OM ocupa locul 7, cu 7 puncte. Este la egalitate cu formatia aflata in fata ei, Monaco, golaverajul fiind acela care face diferenta. Insa, surrpinzator, OM alearga dupa primul succes obtinut pe terenul propriu.

Jordan Amavi este suspendat, el reprezentand singura absenta din lotul gazdelor.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Nagatomo – Rongier, Kamara, Sanson – Thauvin, Benedetto, Payet

Metz

Lucrurile vor sta destul de rau pentru Metz daca nu reuseste sa se stabilizeze si astfel, sa lege mai multe rezultate pozitive. Dupa trei infrangeri la rand, la finalul saptamanii trecute a reusit sa joace un fotbal bun, la finalul caruia s-a bucurat de succes. 2-1 a fost scorul impotriva celor de la Reims, asta dupa ce adversarii au ramas in zece oameni. Lovitura de gratie a fost data de Niane, cu doua minute inainte de expirarea timpului regulamentar.

In conditiile acestea, Metz ocupa locul 17, primul deasupra locurile care pot merge in Ligue 2. Are acelasi numar de puncte cu Strasbourg, echipa aflata imediat sub ea si cu Lorient, echipa de deasupra ei.

Manuel Cabit si Kevin N Doram sunt accidentati, iar Vincent Pajot este suspendat.

  • Echipa probabila: Oukidja – Centonze, Bronn, Boye, Udoi – Maiga, Angban, Tchimbembe – Boulaya, Niane, Nguette

Trebuie sa ne uitam mult timp in spate pentru a cauta ultimul succes al lui Metz pe Stade Velodrome. Mai exact, in 1996 s-a intamplat lucrul acesta si daca lucrurile se vor prezenta la fel, nu o vad bine. Pe de alta parte, OM nu este intocmai cea mai buna echipa si in consecinta voi miza pe cel putin trei reusite. Nu m-ar mira sa vad si o reusita a lui Metz in poarta nesigurei OM.

Ponturi fotbal Marseille vs Metz:  peste 1,5 goluri, cota 1.40 la Betfair