Ponturi fotbal Maroc vs Argentina – Amical International

214
Ponturi fotbal Maroc vs Benin

Ponturi fotbal Maroc vs Argentina este o partida amicala ce se va juca in aceasta seara, cu incepere la ora 21:00, urmand sa se dispute la Tanger, pe Stade Ibn Batouta.

◘ Maroc este o nationala ce a evoluat mult in ultimii ani, nu neaparat din punct de vedere al realizarilor, ci ca valoare, avand la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa isi permita sa spere la performante importante la turneele finale. Reprezentativa marocana a jucat la cinci campionate mondiale in intreaga sa istorie, ultima data in 2018, la turneul din Rusia, la care nu a reusit sa obtina calificarea in optimi, picand ce-i drept intr-o grupa dificila din care mai faceau parte Spania, Portugalia si Iran. Nationala antrenata de Hervé Renard si-a asigurat si calificarea la Cupa Africii pe Natiuni, acolo unde este in urna a doua. De la remiza cu Spania, din ultimul meci de la mondial, Maroc a jucat alte sase partide, in care nu a pierdut, reusind patru victorii si doua egaluri, in urma carora a inscris noua goluri, incasand doar doua.

◘ Argentina este o nationala cu performante mult mai mari la nivel international, care dintotdeauna a dispus de un lot puternic. In urma cu un an, sud-americanii au reusit sa se califice la Campionatul Mondial din Rusia, cu destule emotii ce-i drept. In grupe, nationala “albiceleste” a avut evolutii modeste, remizand in primul meci cu debutanta Islanda, pierzand apoi rusinos cu Croatia, scor 3-0, reusind in cele din urma sa invinga Nigeria, destul de chinuit, calaificandu-se astfel in optimi, unde a pierdut in fata Frantei, scor 4-3. De la acea disputa, nationala lui Lionel Scaloni a disputat sapte partide amicale, pierzand doua dintre acestea, fiind invinsa mai intai de Brazilia, pierzand apoi cu Venezuela, chiar in urma cu patru zile.

Maroc poate profita de faptul ca Messi nu va evolua in aceasta infruntare, asa ca nu este exclus sa scoata o victorie, de aceea, pentru a evita surprizele, vom miza pe varianta golurilor, minim doua fiind de ajuns pentru a ne inverzi biletele.

• Ponturi fotbal Maroc vs Argentina: peste 1,5 goluri -> cota 1.42