Ponturi fotbal Mariupol vs Alkmaar – Europa League

Ponturi fotbal Mariupol vs Alkmaar

Ponturi fotbal Mariupol vs Alkmaar: joi, 8/08/2019, de la ora 20:00, la Odessa, Mariupol urmeaza sa evolueze in fata celor de la Alkmaar. Este o confruntare din prima mansa a turului al treilea preliminar din cadrul Europa League.

Mariupol

Reprezentand Ucraina in cupele europene, Mariupol se afla in plin sezon. Premier League-ul ucrainean a inceput de doua runde, timp in care a reusit sa obtina un esec si un succes. Aceasta a dat gol in fiecare meci dispuat in actualul sezon, dar a si primit. Cu doar cateva zile inaintea meciului din Europa League, a reusit sa obtina victoria.

La sfarsitul saptamanii trecute, Mariupol a fost pusa in fata disputei cu Oleksandriya, formatie pe care a reusit sa o depaseasca. 2-1 a fost scorul acela, intr-un meci care a avut loc cu ea in rolul de gazda. De altfel, in aceasta pozitie a evoluat ceva mai bine, nu a mai pierdut jucand pe terenul propriu de la finalul lunii aprilie.

Alkmaar

AZ a fost una dintre echipele din Olanda care au inceput sezonul putin mai devreme. A intrat in cupele europene inca din turul al doilea, cand a avut-o drept adversara pe Hacken. S-a aratat ceva mai buna in retur, cand a reusit sa castige cu 3-0, acesta fiind si scorul dupa cele doua duble. De asemenea, cu putine zile in urma a inceput si Eredivisie.

In primul meci jucat de Alkmaar in Eredivisie a fost si echipa care a facut spectacol. 4-0 a fost scorul din meciul cu modesta Fortuna Sittard. Evident, a contat destul de mult si faptul ca a evolua pe terenul propriu, “AFAS” fiind locul unde joaca ceva mai bine. Tot ea este favorita si in jocul de joi, cu o cota mult mai buna.

Favorita la casele de pariuri, Alkmaar a avut probleme si in turul anterior. In primul meci, pe care atunci l-a disputat acasa, a facut 0-0 cu adversara ei. De data aceasta pare sa fie mai pregatita pentru aceasta confruntare, dar si Mariupol pare sa aiba o replica. Astfel, asa cum s-au prezentat ceel doua echipe, sunt sanse bune sa vedem goluri. Atat Mariupol, cat si Alkmaar au inceput sezonul, avand cateva meciuri oficiale disputate.

Ponturi fotbal Mariupol vs Alkmaar: ambele marcheaza, cota 2.02 la Unibet