Ponturi fotbal Maritzburg United vs Supersport United – Africa de Sud

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Maritzburg United vs Supersport United este o partida din cadrul campionatului Africii de Sud, aceasta find programata sa se joace miercuri, de la ora 19:30, pe “Harry Gwala Stadium”.

Maritzburg United

Este favorita in aceasta infruntare, judecand dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii pot juca un rol important.

Gazdele acestei partide se afla in zona de mijloc a clasamentului, ocupand locul noua. Pana acum, in cele zece partide disputate, au acumulat 13 puncte. Au reusit trei victorii si patru remize, pierzand de trei ori, o singura data pe teren propriu. Dispun de un golaveraj nul, pana acum, inscriind sapte goluri, primind tot atateal.

De mentionat faptul ca Maritzburg United trece printr-o perioada foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele opt jocuri. In acest interval a inregistrat sase victorii si doua remize.

Supersport United

Este o echipa ceva mai buna, daca ne luam dupa evolutiile din campionat, insa care in aceasta confruntare porneste ca outsidera, asa cum era de asteptat, jucand totusi in deplasare, pe un teren pe care punctele nu se obtin deloc usor.

Inainte de disputarea acestei partide, oaspetii ocupa treapta a treia a clasamentului, fiind la patru puncte de adversarii lor, care au insa cu un meci in minus. De-a lungul celor 11 partide disputate de pana acum au reusit patru victorii si cinci remize. Dispun de un golaveraj pozitiv, inscriind 15 goluri, incasand cu trei mai putine.

Ultima data cand Supersport United pierdea in campionat se intampla in urma cu mai bine de doua luni. Era invinsa de Polokwane cu 3-1, de atunci legand cinci partide fara esec.

Pronostic

Meciul este unul foarte strans, greu de anticipat din punct de vedere al invingatoarei. Desi cifrele celor doua formatii nu sunt chiar grozave, noi vom miza pe varianta golurilor. Gazdele cauta sa se apropie de primele trei pozitii, in timp ce oaspetii incearca sa isi consolideze pozitia in clasament. Asadar, bazandu-ne pe faptul ca se va marca la ambele porti, mizam varianta “peste 1,5 goluri”.

• Ponturi fotbal Maritzburg United vs Supersport United: peste 1,5 goluri -> cota 1.47