Ponturi fotbal Malmo vs Zrinjski – Europa League

Ponturi fotbal Malmo vs Zrinjski – Europa League

Ponturi fotbal Malmo vs Zrinjski: joi, de la ora 20:00, la Malmo, pe “Swebank Stadion”, Malmo urmeaza sa o intalneasca pe Zrinjski, in turul III din Europa League. Se joaca prima mansa, peste o saptamana aflam care dintre echipe merge mai departe.

Malmo FF

Aspiranta la grupe, Malmo se poate resemna cu intrarea in grupele Europa League. Ea viza Champions League, dar din nefericire pentru fanii ei, in sezonul trecut a ratat campionatul. Astfel, si-a inceput aventura inca din primul tur preliminar al Europa League. Pana in momentul de fata n-a avut adversare deloc cunoscute la nivel european. Adica, Ballymane un spune nimic, poate doar fanilor din Irlanda de Nord. A fost formatia pe care a invins-o cu 11-0 la general, in primul tur.

Evolutia sigura a suedezilor a continuat, iar la finalul dublei cu Domzale s-a bucurat de succes. Nu au fost deloc meciuri usoare, insa, pana la urma a castigat cu 5-4 la general. Veteranul Markus Rosenberg, ajuns la 36 de ani, este unul dintre cei mai buni marcatori din preliminarii.

Zrinjski

In cele doua meciuri pe care Zrinjski le-a avut in turul anterior v-am oferit doua cote foarte bune. Eram convins ca poate inscrie atat in tur, cat si in returu cu Utrecht si nu m-am inselat. Mie imi place echipa aceasta, am urmarit-o intamplator si am vazut ca este un grup unit acolo. Evident, noul antrenor al echipei, Hari Vukas, are si el meritul sau.

Spuneam ca echipa a reusit sa o elimne pe Utrecht in turul anterior, dupa ce a fost 1-1 in ambele manse.  Mandic a inscris in minutul 111 si a transat aceasta calificare, producand una dintre surprize. Anterior de formatia oloandeza, ea a mai intalnit si Akademija Pandev, pe care a invins-o fara drept de apel, 6-0 la general.

Cred ca Zrinjski si-a gasit nasul in aceasta competitie. Spun asta pentru ca “foamea” de afirmare a suedezilor este una suficient de mare cat sa trateze serios disputa. Drept urmare, daca va juca cel putin la fel de bine cum a facut-o mereu cand s-a prezentat acasa, castiga. Mai mult, as plus si as spune ca echipa gazda sa se impuna la un scor suficient de linistitor. Daca nu se termina asa si Zrinjski se tine din nou tare, in retur s-ar putea ca Malmo sa aiba mari probleme.

Ponturi fotbal Malmo vs Zrinjski: gazdele castiga la handicap, cota 1.62 la Unibet