Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Kosovo – Baraj EURO 2020

ponturi din calificari euro

Joi 08.10.2020, de la ora 21:45, se va desfasura partida Macedonia de Nord vs Kosovo, din cadrul barajului pentru EURO 2020.

Macedonia de Nord

Macedonia de Nord provine din grupa G de calificare pentru EURO 2020, acolo unde s-a clasat surprinzator pe locul 3. Macedonenii au terminat la egalitate de puncte cu Slovenia, insa au avut avantajul meciurilor directe. In ultima runda, acestia au trecut de Israel in propriul fief, cu scorul de 1-0.

In Nations League, reprezentativa din Macedonia de Nord a aratat destul de bine. Pe 5 Septembrie, acestia au invins-o pe Armenia cu scorul de 2-1. Apoi, galben-rosii s-au deplasat in Georgia, acolo unde au obtinut o remiza – scor 1-1. Unicul gol al echipei a fost marcat de Ristovski, din pasa experimentatului Goran Pandev.

Kosovo

Kosovo este fara victorie din Octombrie 2019 si echipa asteapta astazi o revenire de forma. Recent, oaspetii au disputat doua dueluri in grupele celei de-a doua editii de Nations League. Reprezentativa din Kosovo a remizat in Republica Moldova cu scorul de 1-1 iar apoi a pierdut pe terne propriu cu Grecia scor 1-2.

Kosovarii nu s-au descurcat deloc rau in Grupa A de calificare, acolo unde au terminat pe locul 3. Echipa nu a putut sa se lupte cu Anglia sau Cehia, insa le-a luat fata celor din Bulgaria si Muntenegru. Astazi, Kosovo si Macedonia de Nord se vor intalni pentru prima oara in istorie, intr-o partida oficiala.

Ne asteapta Joi 8 partide de baraj extrem de interesante. Macedonia de Nord si Kosovo nu au un nume in fotbalul european, asadar o calificare la turneul final ar insemna enorm pentru cele doua. Kosovarii sunt foarte periculos, mai ales atunci cand intalnesc nationale de o valoare asemanatoare. Desi evolueaza in deplasare si pleaca evident cu a doua sansa, ma astept la un meci bun al oaspetilor. Recomand pronosticul “x2“, la o cota de 1.50 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Kosovo

X2, cota 1.50 la Unibet