Ponturi fotbal Macclesfield vs Mansfield – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Macclesfield vs Mansfield: sambata, de la ora 17:00, Moss Rose gazduieste Macclesfield vs Mansfield, joc din runda a 18-a din League Two.

Macceslfield

Depasita de situatie in ultimele patru meciuri, toate aceste dueluri au insemnat infrangeri. Cu atat mai greu cand s-a jucat in trei competitii diferite. Chiar in cel mai recent duel a pierdut cu 1-3, in EFL Trophy. De unde a fost eliminata dupa ce s-a clasat pe 3 in Grupa 4. In campionat a pierdut cu 1-2 in cel mai recent duel, in disputa cu Carlisle United.

Nici nu trebuie sa ne asteptam la dueluri foarte buna din partea ei, avand in vedere ca este intr-o scadere de forma. Se afla pe locul 15, cu 20 de puncte, avand -3 in dreptul golaverajului. Diferenta dintre golurile primite/inscrise a venit in precedentele doua confruntari, acolo unde adversarii au fost in fata ei cu un pas.

Mansfield

Si ea invinsa in cel mai recent meci disputat in campionat, Mansfield se afla pe locul 14, cu 20 de puncte, cat si +1 in dreptul golaverajului. Nu a fost un esec zdrobitor, 2-3 cu Colcheter, asta dupa ce adversarii au si ratat o lovitura de la 11 m. Pe de alta parte, nu poate spune ca are moralul scazut, avand in vedere ce a reusit in ultimele doua meciuri.

Campionatul a fost intrerupt si s-au jucat meciuri in Cupa Angliei si EFL Trophy. Acolo unde ea s-a impus de fiecare data. A fost 1-0 cu Chorley, in cea mai vechi competitie din lume. Iar la mijlocul acestei saptamani a trecut cu 2-1 de Burton, obtinand calificarea in fazele superioare ale EFL Trophy.

Asa cum s-a intamplat si in sezonul trecut, ambele marcheaza pare sa fie un meci frumos. Atunci ambele punctau atat in tur,c at si in retur. Cu atat mai mult cand sunt acum colege de clasament si par sa-si cunoasca bine adversarul

Ponturi fotbal Macclesfield vs Mansfield: ambele marcheaza, cota 1.65 la Unibet