Ponturi fotbal Macclesfield vs Grimsby – League Two

ponturi anglia

Ponturi fotbal Macclesfield vs Grimsby: joi, de la ora 17:00, pe Moss Rose, Macclesfield o primeste pe Grismby, intr-un meci din runda a 23-a.

Macclesfield

Rezultatele mai slabe din ultimul timp au adus-o pe Macclesfield la opt meciuri consecutive fara succes. Aici vorbim despre meciuri atat din campionat, cat si din celelalte competitii destinate echipelor din ligile inferioare si nu numai. Spre exemplu, in runda anterioara a remizat cu Walsall, 1-1, dupa ce a trecut in contul sau a patra egalitate la rand.

Se vede ca are probleme si daca privim clasamentul. Macclesfield ocupa locul 22, cu 18 puncte, avand doua lungimi avans fata de Stevenage, formatia de pe ultimul loc. Totodata, are si un meci in minus fata de aceasta formatie, si s-ar putea distanta daca reuseste sa castige.

Grimsby

Situatia este la fel de delicata si in sanul formatiei Grismby. Ea se afla pe locul 20, cu 21 de puncte. Singurul ei noroc este ca din League Two retrogradeaza o singura formatie si distanta pana acolo este de cinci lungimi Si ea are un meci mai putin de jucat, uneori chiar doua, fata de alte anumite formatii.

In runda anterioara n-a avut cum sa evite dezastrul. Desi a evoluat pe terenul propriu, s-a vazut depasita cu 1-0 de Scunthorpe, singurul gol al meciului venind dupa o ora de joc. Cu toate astea, faptul ca joaca in deplasare n-a pus-o in situatii foarte grele. A reusit trei victorii, tot atatea remize si patru infrangeri.

Este greu de prezis care dintre ele este favorita, dar eu cred ca fiind formatii din subsolul clasamentului, nu doresc sa piarda din nou. Drept urmare, am sa mieze pe un meci echilibrat, cu cel mult doua reusite. De altfel, in turul campionatului a fost 1-0. S-au jucat chiar trei meciuri directe in 2019, toate terminandu-se cu cel mult doua goluri sia el unei singure formatii.

Ponturi fotbal Macclesfield vs Grimsby: sub 2,5 goluri, cota 1.70 la Betano