Ponturi fotbal Maccabi Tel Aviv vs Hapoel Kfar Saba – Ligat ha’Al

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Maccabi Tel Aviv vs Hapoel Kfar Saba este o confruntare din cadrul campionatului israelian, ce conteaza pentru runda cu numarul 16, avand fluierul de start programat la 15:00.

Ligat Ha'Al, Israel
28 decembrie 2019
Maccabi Tel Aviv15:00Hapoel Kfar Saba

Maccabi Tel Aviv

Este una dintre cele mai puternice echipe din Israel, care in fiecare an se lupta pentru castigarea titlului. In aceasta infruntare porneste ca favorita certa, cum era si normal de altfel, mai ales ca are de partea sa avantajul propriului teren.

Gazdele se descurca de minune in actuala editie de campionat, in momentul de fata ocupat primul loc. Pana acum, in cele 15 etape, nu au suferit niciun esec, izbutind 11 victori isi patru remize. In toate aceste partide au marcat de 24 de ori, incasand doar un singur gol.

Maccabi Tel Aviv vine dupa un succes obtinut pe terenul celor de la Bnei Yehuda, unde s-a impus cu 0-3. A pus astfel capat unei serii de trei partide consecutive fara victorie.

Hapoel Kfar Saba

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din toate punctele de vedere, astfel ca bookmakerii o dau ca “victima”, urmand ce-i drept sa aiba o misiune foarte grea, jucand totusi in deplasare.

Oaspetii nu impresioneaza deloc in aceasta stagiune, fiind in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 11. Doar 14 puncte au reusit sa obtina in cele 15 runde de pana acum, izbutind trei victorii si cinci remize. Evident, dispun de un golaveraj negativ, inscriind 11 goluri, primind cu sase mai multe.

Hapoel Kfar Saba trece printr-o perioada nefasta, tinand cont ca in ultimele zece jocuri a reusit doar o victorie. Ultimele doua partide i-au adus doua esecuri fara gol marcat, pierzand cu Kafr Qasim in cupa, dar si cu Shmona in campionat.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este clara, Maccabi Tel Aviv fiind net superioara din acest punct de vedere. Ne asteptam ca aceasta sa profite si de avantajul propriului teren si sa se impuna fara emotii. Asadar, mizam pe faptul ca liderul din Israel va conduce inca din prima repriza, dar va obtine si victoria la final.

• Ponturi fotbal Maccabi Tel Aviv vs Hapoel Kfar Saba: 1/1 -> cota 1.72