Ponturi fotbal Lyon vs Metz – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lyon vs Metz: sambata, incepand cu ora 21:00, Lyon si Metz se vor duela in meci direct, in etapa cu numarul 11 din Ligue 1.

Lyon

Desi trece printr-o perioada foarte slaba, Lyon se afla in cadere libera. Cel mai recent succes al sau, intr-un meci din campionat, a venit la mijlocul lunii august. Atunci trecea cu 6-0 de Angers, bifand cea mai categorica victorie a sezonului, cel putin pana in acest moment. Dovada ca nu o duce bine in campionat este locul pe care ea acum se afla.

Olympique a ajuns pe locul 17, cu 10 puncte, avand acelasi punctaj cu Nimes, prima aflata sub linia rosie. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca are doua victorii in zece etape. Se pare ca si adaptarea la mecurile de Liga Campionilor au probleme. La mijlocul acestei saptamani a pierdut cu 1-2 la Benfica, asta dupa ce a Depay reusea sa egaleze in minutul 70.

Metz

Rareorei este o echipa care sa iasa in relief cu victorie. Una dintre putinele sale victorii a venit in runda anterioara, atunci cand dispunea cu 1-0 de Nantes. A fost un meci in care planetele s-au aliniat si a reusit sa evolueze decent, Diallo marcand golul victoriei. Singura reusita a venit spre finalul meciului, atunci cand juca si cu un om in plus.

Din fericire pentru ea a reusit sa iasa din zona rosie. Se afla acum pe locul 16, cu 11 puncte, unul mai mult decat Lyon si Nimes. O alta probleme pe care ea continua sa o aiba este cea a golurilor inscrise. Putine sunt echipele care n-au ajuns la borna de zece goluri si ea este una dintre acestea.

In mod normal, Metz este echipa care trebuie sa evolueze in aparare pe mai tot parcursul meciului. Drept urmare, este partida in care Lyon trebuie sa iasa in sfarsit in relief, intr-un sens pozitiv. Are la activ cinci victorii directe in fata celor de la Metz, in toate acestea reusind sa castige fara sa primeasca gol.

Ponturi fotbal Lyon vs Metz: gazdele castiga, cota 1.43 la Unibet