Ponturi fotbal Lyon vs Lille – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lyon vs Lille: marti seara, de la ora 22:05, la Lyon, echipa locala si Lille vor tine capul de afis cu un duel in runda a 16-a din Ligue 1. Este runda intermediara, asta inseamna ca avem o saptamana plina de fotbal in Franta.

Lyon

Cu un joc foarte bun, Lyon a reusit in etapa trecuta sa revina de la 0-1 si sa dispuna cu 2-1 de Strasbourg. Asta in conditiile in care a evoluat pe teren strain, acolo unde a avut ceva probleme de-a lungul acestor meciuri deja jucate. Drept urmare, gratie a celor sase victorii si patru remize, ea a urcat pe locul 7, cu 22 de puncte.

Faptul ca joaca pe terenul propriu este de bun augur si in acest moment pare sa fie intr-o forma buna acolo. In cele patru asemenea dueluri a reusit sa castige trei dintre partide, mereu cu cel putin doua goluri inscrise. Insa, a si avut parte de surrpize, cum ar fi remiza alba pe care a suferit-o in compania celor de la Dijon, 0-0.

  • Echipa probabila: Lopes – Tete, Marcelo, Denayer, Kone – Reine-Adelaide, Tousart, Caqueret – Cornet, Dembele, Terrier

Lille

LOSC inca se mentine in jumatate superioara, desi nu are parte de cel mai bun joc. Cumva a dus cu brio misiunea pe care a avut-o in runda anterioara. Atunci cand a trecut cu 1-0 de Dijon. Evident, partida s-a jucat cu ea in rolul formatiei gazda, Osimhen fiind unicul marcator ala celei confruntari.

Astfel, Lille se afla pe locul 8 in aceste momente, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu rivala ei din meciul de marti. Trei echipa sunt la egalitate de puncte, insa diferenta intre ele se face de golaveraj. Partea mai putin buna este ca LOSC urmeaza sa joace in deplasare, acolo unde a luat doua puncte din 21 maxim posibile.

  • Echipa probabila: Maignan – Pied, Fonte, Gabriel, Mandava – Xeka, Sanches – Yazici, Ikone, Bamba – Osimhen

In ultimii cinci ani Lille a fost echipa care a iiesit mai bine in meciurile de la Lyon. Totusi, acum pare ca se confrunta cu probleme reale in deplasare. Lucrul acesta o pune intr-o situatie delicata. Aici ma astept sa profite Lyon, echipa care a stiut bine cum sa puna problema in asemenea confruntari. Drept urmare, am sa mizez pe succesul gazdelor, un rezultat relativ firesc in contextul de fata.

Ponturi fotbal Lyon vs Lille: gazdele castiga o repriza, cota 1.50 la Betano