Ponturi fotbal Lituania vs Serbia – Preliminarii Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi fotbal Lituania vs Serbia: luni, de la 21:45, la Vilnius, Lituania urmeaza sa primeasca vizita Serbiei, pentru un meci din etapa cu numarul 8 din calificarile Euro 2020. LFF Stadionas urmeaza sa gazduiasca acest duel.

Lituania

Departe de a-si permite sa se bata de la egal la egal cu echipe precum Ucraina si Portugalia, Lituania este codasa Grupei B. Are un singur punct obtinut si acela intr-un meci pe care l-a jucat pe teren propriu. Juca atunci impotriva lui Luxemburg. De atunci si pana in prezent s-au jucat alte patru meciuri, dispute in care a luat cel putin doua goluri si a pierdut de fiecare data.

Vineri seara aproape ca nu a contat in disputa de pe terenul Ucrainei. A fost din nou invinsa cu 2-0 si ramane echipa cu cele mai multe goluri primite. Pana in momentul de fata, Lituania a luat 17 goluri. Media de goluri per meci este destul de ridicata.

Serbia

Facand parte dintr-o grupa de cinci echipe, una dintre ele este obligata sa stea in fiecare etapa. In runda anterioara a fost randul Serbiei sa stea in stand by, pentru ca n-a avut meci programat. Nu inseamna ca a fost pauza, pentru ca a avut programat un meci amical, pe care l-a castigat cu 1-0, in fata selectionatei sud-americane din Paraguay.

Tot dupa o victorie vine si in Grupa B, unde reusea sa treaca cu 3-1 de Luxemburg. Cu toate acestea, a pierdut contactul cu primele doua locuri sau cel putin asa pare. Se afla pe pozitia a treia, cu 7 puncte, insa, intre ea si Portugalia, echipa din fata ei, stau acum patru lungimi. De asemenea, in cele cinci meciuri jucate de Serbia, cele doua infrangeri au venit in fata Portugaliei si a Ucrainei.

Evident ca Serbia pleaca cu prima sansa in fata celei mai slabe echipa din grupa. Totusi, ambele au o aparare slaba si nu m-ar mira ca Lituania sa inscrie si ea un gol in meci. Una peste alta astept ca meciul sa ne aduca goluri, poate nu la fel de multe precum in tur, dar cel putin trei. In jocul din tur, Serbia castiga cu 4-1, in ceea ce era a treia victorie directa consecutiva jucata in ultimul an.

Ponturi fotbal Lituania vs Serbia: peste 2.5 goluri, cota 1.62 la Betano