Ponturi fotbal Lillestrom vs Barcelona – Liga Campionilor Feminin

81
Ponturi fotbal Lillestrom vs Barcelona

Ponturi fotbal Lillestrom vs Barcelona este un meci din cadrul Ligii Campionilor la feminin, ce are fluierul de start programat la ora 19:30, urmand sa se dispute pe Arasen Stadion.

◘ Lillestrom este cea mai buna echipa din Norvegia, daca judecam dupa performantele recente, avand in vedere faptul ca a castigat sase titluri de campioana, cinci dintre acestea venind consecutiv, intre anii 2014-2018. In aceasta stagiune, echipa pregatita de Hege Riise doar ce a inceput aventura in campionatul intern, in prima etapa dand piept cu Kolbotn pe teren propriu, in fata careia s-a impus cu scorul de 4 la 3. In Liga Campionilor, gazdele acestei partide au inceput din saisprezecimi, infruntand Zvezda, din Rusia, pe care a eliminat-o fara emotii, castigand ambele manse, impunandu-se cu 4-0 la general, trecand apoi de Brondby, remizand in prima mansa, 1-1, castigand apoi cu 2-0 la retur.

◘ Barcelona este o echipa mai puternica, angrenata intr-un campionat mai bine cotat, fapt pentru care in aceasta infruntare porneste cu prima sansa la casele de pariuri, chiar daca joaca in deplasare. Gruparea catalana, este pe locul secund in campionatul intern, la trei puncte in spatele liderului Atletico Madrid. In Liga Campionilor, echipa pregatita de Fran Sánchez a inceput cu BIIK Kazygurt, din Kazakhstan, pe care a eliminat-o cu emotii, castigand cu 4-3 la general, impunandu-se apoi cu 8-0 in dubla mansa cu Glasgow City. Formatia oaspete se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa cinci victorii consecutive, in urma carora a marcat 15 goluri, incasand doar unul singur.

Dupa cum mentionam, Barcelona este echipa mai buna, atat ca valoare, cat si din punct de vedere al experientei, astfel ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa obtina victoria, bazandu-ne de asemenea si pe forma foarte buna prin care trece.

• Ponturi fotbal Lillestrom vs Barcelona: Barcelona castiga -> cota 1.57