Ponturi fotbal Lille vs Sparta Praga – Europa League

Ponturi fotbal Lille vs Sparta Praga – Europa League
Ponturi fotbal Lille vs Sparta Praga – Europa League - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Lille vs Sparta Praga – Europa League

Joi, 3 decembrie 2020, de la ora 19:55, pe Stade Pierre Mauroy, LOSC Lille si Sparta Praga se intalnesc in Grupa H din Europa League. Este cea de-a cincea etapa programata.

LOSC Lille

O singura echipa se mandreste cu victoria asupra lui LOSC Lille in acest sezon si aceasta este Brest. S-a intamplat in Ligue 1, in chiar a treia partida sustinuta in luna noiembrie, cand evolua in deplasare. Vine tot dupa o etapa incrancenata in campionatul intern, unde a evoluat la Saint-Etienne si a plecat neinvinsa dupa ce tabela a indicat 1-1.  Suficient pentru ca Lille sa ramana  pe 2 in Franta, cu 23 de puncte, la egalitate cu Lyon si cu doua lungimi in spatele lui PSG.

In privinta meciurilor din Grupa H este inca neinvinsa. A practicat un fotbal solid care pana in acest moment i-a adus doua rezultate de egalitate si doua victorii. In consecinta, dat fiind faptul ca este singura echipa inca neinvinsa din aceasta grupa s-a instalat pe prima pozitie. Are 8 puncte, unul mai mult decat AC Milan si doua peste Sparta Praga.

Renato Sanches, Jeremy Pied si Zeki Celik sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Maignan – Pied, Fonte, Botman, Reinildo – Araujo, Xeka, Soumare, Bamba – Yazici, David

Sparta Praga

Adeptii meciurilor spectacol au avut ce sa urmareasca in meciul pe care Sparta Praga l-a avut in etapa anterioara din Europa League. Pentru cei care au pariat dupa avancronica meciului au luat banii de la casierie datorita pronosticului castigator oferit. Cu 4-1 s-a impus Sparta in disputa cu Celtic Glasgow, un scor suficient cat sa o aduca pe locul al treilea, cu 6 puncte.

Un nou eventual succes al echipei la care evolueaza si Florin Nita o aduce pe loc de promovare cu o etapa inainte de finalul acestei faze. In ultima etapa, Sparta primeste vizita lui AC Milan, intr-un meci care ar putea sa hotarasca echipa dintre cele doua care va merge in fazele superioare. Partea buna este ca traverseaza o perioada excelenta, cu victorii si in campionatul intern.  A fost 1-0 in deplasarea de la Teplice, unde Julis a inscris unicul gol al meciului. Dupa 9 etape, Sparta este pe 2 in Cehia, cu 21 de puncte, la doua lungimi in spatele rivalei sale, Slavia.

Ondrej Celustka, Michal Sacek, Adam Hiozek, Lukas stetina, Libor Kozac sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Nita – Piechaty, Pavelka, Hancko – Vindheim,Travnik, Dockal, II, Hanousek – Karlsson, Julis

Victoria gazdelor primeste o cota buna, pe care o poti introduce pe biletul zilei la pariuri sportive. Totusi, fiind vorba despre doua echipe care sunt in lupta directa pentru avansarea in fazele urmatoare, ma astept sa fie un duel tare. Nu cred ca dupa 1-4 in tur, Sparta vine in Franta precum intr-o vacanta. Din contra, este de asteptat sa rupa norii, ceea ce ar putea face ca acest meci sa aiba de toate. Sparta este o echipa care desi a pierdut 5 din ultimele 7 deplasari europene , a inscris in majoritatea dintre ele.

Ponturi fotbal Lille vs Sparta Praga: oaspetii marcheaza, cota 1.57 la Unibet

VEZI AICI TOATE PONTURILE DIN EUROPA LEAGUE LEAGUE