Ponturi fotbal Lille vs Montpellier – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lille vs Montpellier: vineri, de la ora 21;45, pe „Stade Pierre-Mauroy”, Lille o are drept adversara pe Montpellier, in etapa cu numarul 18 din Ligue 1. Este primul meci care deschdie balul in aceasta runda.

LOSC Lille

In campionatul intern a mers foarte bine. Chiar in etapa trecuta a pus inca o victorie in palmares, dupa 1-0 cu Brest. Meciul s-a jucat cu ea in rol de formatie gazda, fiind al treilea succes consecutiv in Ligue 1. Asta o readuce in centrul atentiei, avand in vedere ca a urcat pe locul al treilea, cu 28 de puncte. In cazul unui rezultat nefavorabil, ar putea sa cada mult in clasament. Lupta la varf fiind apriga, intre ea si ocupanta locului 8 sunt acum trei lungimi.

Totodata, Lille si-a luat o povara de pe umeri. Aceasta a incheiat oficial campania europeana, care a fost una ratata. Dovada ca a pierdut cu 1-2 la Londra, in disputa cu Chelsea Londra. Asta a venit la pachet cu ultimul loc in Grupa H.

Montpellier

Statutul de gazda nu a mai functionat si in etapa trecuta. Montpellier a condus-o cu 1-0 pe PSG, dar a sfarsit prin a pierdut cu 1-3. Acela a fost al cincilea esec stagional si al doilea venit in fata propriilor suporteri. Drept urmare, ocupa locul 10, cu 24 de puncte, dar la foarte mica distanta de pozitiile care duc in cupele europene.

Intre Montpellier si ocupanta locului al patrulea sunt acum trei lungimi. O eventuala surpriza in meciul de vineri, cu Lille, cu poate readuce pe locurile acelea. Insa, trebuie sa faca un fotbal placut, mult mai bun decat pana acum. In deplasare nu a simtit gustul succesului, iar dupa opt astfel de jocuri are cinci remize si trei infrangeri.

Conform agentiilor de pariuri, Lille este cotata cu prima sansa si este normal sa fie asa. Tocmai de asta cred ca o sa puna mai multa presiune si la finalul partidei se va bucura de succes. Montpellier nu se simte in largul ei cand joaca in deplasare si asta s-ar putea sa-i dauneze din nou. Dovada ca inca n-a castigat jucand acolo.

Ponturi fotbal Lille vs Montpellier: gazdele castiga, cota 1.85 la Unibet