Ponturi fotbal Lille vs Metz – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Lille vs Metz – Ligue 1

Duminica, ora 14:00, Lille va evolua acasa, pe Stade Pierre-Mauroy, acolo unde urmeaza sa vina si Metz, pentru jocul din runda a 3-a.

Lille LOSC

In primele doua runde ale noului sezon am vazut o echipa pragmatica. Lille a incetat sa mai puna mult accentul pe ofensiva si a incercat sa conteze si in defensiva. E drept, nu a intalnit formatii de top, Rennes (1-1) si Reims (1-0) sunt formatii in fata careia a jucat un fotbal placut. Desi pragmatic, pana la urma este important sa tina pasul si astfel, sa adune puncte.

Cu patru puncte acumulate pana in momentul actual, Lille a reusit sa se prezinte decent si se lauda cu locul 6. Pe de alta parte, jucand din nou acasa, vizeaza prima victorie in fata propriilor suporteri, asta dupa ce in porima asemenea partida a incheiat 1-1 cu Rennes.

Reinildo este suspendat.

  • Echipa probabila: Maignan – Celik, Fonte, Botman, Bradaric – Ikone, Andre, Sanches, Bamba – David, Yilmaz

Metz

Este o echipa mica si lucrul acesta s-a vazut in chiar primul meci pe care l-a avut in campionat. A jucat acasa, iar AS Monaco a fost de cealalta parte, dar s-a dovedit ca este un adversar prea tare. 0-1 a fost atunci scorul, iar Metz este una dintre cele sase formatii care au infrangeri dupa un singur meci jucat in acest sezon.

SI acum pleaca tot cu sansa a doua, aspect care nu trebuie sa ne mire. Lucrul acesta rebuie oarecum sa o puna in garda, avand in vedere ca intalneste o echipa solida. Pe de alta parte, in ultimii 26 de ani a castigat o singura data in meciurile de la Lille, respectiv i2017, cu 2-0.

Manuel Cabit si Kevin N Doram nu vor putea fi utilizati din cauza unor accidentari.

  • Echipa probabila: Oukidja – Centonze, Bronn, Boye, Udoi – Maiga, Angban, Pajot – Boulaya, Niane, Nguette

Este evident ca exista o echipa mai buna, iar aceasta este Lille. Formatia antrenata de Christophe Galtier vine dupa o victorie in uma unui joc bun. Pe de alta parte, Metz are probleme in a duce mingea dincolo de 25-ul advers si asta ma astept sa ii puna mari dificultati si duminica.

Ponturi fotbal Lille vs Metz: victorie Lille, cota 1.55 la Unibet